Catalogus

Populaire filters
12 items weergegeven

In stijl op weg naar duurzaamheid met Tomorrow

Wie vecht voor een duurzame fashionindustrie, haalt met Tomorrow zijn of haar hart op: het is het eerste duurzame jeansmerk ter wereld. En het ziet er ook nog eens fantastisch uit.

Jeansbroeken heb je nooit genoeg en bij Tomorrow shop jij elke keer weer vernieuwende spijkerbroeken. Het jonge Kopenhaagse label heeft in korte tijd de modewereld veroverd en staat niet alleen voor duurzame, maar ook voor trendy en betaalbare fashion.

Je outfit wordt nog betaalbaarder als je je nieuwe spijkerbroek combineert met hippe duurzame goedkope sneakers in de sale. Check het hele assortiment online.

Tomorrow broeken voor ieder figuur

Ieder lichaam is anders, en voor ieder lichaam is er een Tomorrow broek. Met een legio aan verschillende modellen, zit er zeker weten een broek tussen die jouw sterke kanten accentueert en jouw identiteit het beste tot zijn recht laat komen.

Met een recht of meer baggy model creëer je een stoere look en lijk je in combinatie met een paar sneakers iets breder en kleiner. Doe onder diezelfde broek een paar hakken, match met een strakke top en je hebt een elegante outfit, zonder dat de broek je kleiner maakt.

Speel ook met de zakken; voor optisch smallere heupen en billen ga je voor een Tomorrow broek met zakken die dichter bij elkaar staan. Als de zakken verder uit elkaar staan, of de broek bij de billen stiksels of andere details heeft, dan lijken je billen juist ronder. Hoe dan ook, met een Tomorrow broek aan je benen zit jij zo lekker in je vel, dat je verder alleen nog maar een beetje Max Factor lipfinity op je lippen hoeft te doen en je als natural beauty de deur uit gaat.

Fashionable met een casual touch

Een groot voordeel van een Tomorrow jeans is dat je oneindig kan combineren met de lievelings items uit je kledingkast.

Combineer een skinny met een chique blouse en pumps voor een elegante look naar je werk. Heb je liever een iets lossere uitstraling voor in je vrije tijd? Dan combineer je de broek met een oversized sweater, of kies je een baggy model. Om er een extra urban vibe aan te geven, draag je daar een van de mutsen bij.

Mag je spijkerbroek meer aandacht krijgen? Kies dan voor een opvallende kleur en houdt de rest van je outfit rustig. Ga daarbij voor bijpassende accessoires, zoals armbandjes, een mooi kettinkje of tof horloge.