65 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Luxe zonnebrillen van Tom Ford

Laat je gezicht van de beste kant zien met de luxe zonnebrillen van Tom Ford. De goed gesoigneerde, beroemde Amerikaanse mode-ontwerper heeft een gave voor geraffineerde ontwerpen met een glamour uitstraling. Het gelijknamige label is wereldwijd geliefd om de sterke ready-to-wear collecties, accessoires en parfum en blinkt uit in brillen.

De brillencollectie van Tom Ford laat zich karakteriseren als extravagant, vernieuwend en anders. De glamoureus stijl vind je terug overal van de rode loper tot het witte doek. Hollywood helden dragen de zonnebrillen voor hun sexappeal en gedurfde elegantie. Designliefhebbers en modefans vallen als een blok voor deze opvallende brillen.

Tom Ford is een van de meest succesvolle en gerespecteerde ontwerpers. Hij stond aan het hoofd van een van de grootste en legendarische modehuizen, en verzamelde een kast vol met prestigieuze prijzen. Zijn vlijmscherpe focus en een unieke designvisie komen onder zijn eigen naam tot uiting in prachtige monturen en glanzende glazen, gemaakt in Italië volgens de hoogste standaard van kwaliteit en vakmanschap.

Uv-filters en moderne design zonnebrillen

Trendsetter en stijlicoon Tom Ford creëert een tijdloze elegantie. Vintage en moderne invloeden worden gecombineerd in zonnebrillen die precies genoeg aandacht vragen. Naast de uv-filter als bescherming voor je ogen, het mysterie en het gevoel van privacy dat een goede zonnebril je geeft, zijn dit statementaccessoires met een sterke persoonlijkheid.

Een nieuwe zonnebril uitkiezen is niet alleen een kwestie van smaak en stijl. De vorm van je gezicht is leidend in wat perfect past en wat niet. En de modemagie van een man als Tom Ford zal dit alleen maar onderstrepen. Met uitzondering van de pilotenbril, of het aviator-model, is de keuze voor oversized, rond of hoekig helemaal afhankelijk van de dominante trekken in je gezicht.

Het is dus de moeite waard om even goed in de spiegel te kijken voordat je een nieuwe zonnebril koopt. Hoe beter je de vorm van je gezicht kent, hoe makkelijker je een zonnebril vindt die je gezicht perfect in balans brengt.

Vlinder of kattenoog in de perfecte zonnebril frames

Met aandacht voor details en een uitgesproken stijl visie biedt Tom Ford innovatief en uitdagend design. Zijn handschrift is helder en zijn stijlen herkenbaar. De elegante metalen T die in de frames is verwerkt, oogt ook meer als een essentieel stijlelement dan een logo.

Exclusieve glamour en een luxe uitstraling vind je in de zonnebrillen van Tom Ford. Met een onfeilbaar oog voor de stemming van het moment, weet deze designer in iedere collectie juweeltjes van zonnebrillen te ontwerpen met een tijdloze aantrekkingskracht. Wars van trucs, geeft deze ontwerper de voorkeur aan minimalistische lijnen voor een maximale impact.

De zorgvuldigheid en finesse van de design details, van zware en strenge frames tot lichtgewicht, flinterdunne, maar ijzersterke metalen monturen, iedere bril straalt zijn eigen karakter uit. Er is een model voor wie dan ook. Laat een langwerpig gezicht breder lijken met een stevig montuur en geef een rond gezicht een edge met een extra hoekig model. Tom Ford fans vinden hun zonnebril hier.