accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Meer outfits

Back to School met Zalando

Back to School: Deze kids zijn klaar voor het nieuwe schooljaar!

Alles ingepakt?

Rugzakken

Plek voor alles wat ze nodig hebben in de klas. Kleurrijk en grappig: onze rugzakken geven energie aan iedere schooldag.

Regenlaarzen

Wisselvallig weer? Geen probleem - wat voor weer het het ook is, met onze regenlaarzen kunnen je kids de wereld aan.

Jassen

Het Nederlandse weer is moeilijk te voorspellen. Een coole overgangsjas is daarom een must.

Sporttassen

Onze selectie sporttassen is ideaal voor gymles of op kamp.

Sjaals

Pak je kids lekker warm in met een grote sjaal. Staat nog cool ook.

Mutsen

Hou de warmte vast met een lekkere muts. Koude oren behoren definitief tot het verleden dankzij onze kleurrijke selectie.

Sneakers

Vind het perfecte paar sneakers voor jouw actieve kids. Ideaal voor op het schoolplein of tijdens avonturentochten in het weekend.

6 kids dressed in style leaning on red lockers

Mommyblogger Wimke geeft advies

Een stoer bomberjack of
een coole, gele regenjas?

“Mijn gezin en ik wonen in Nederland en dat betekent dat je eigenlijk nooit weet wat het weer gaat doen. Van Hollandse herfstbuien tot kwakkelende winters, van bloedhete zomers tot regenachtige lentedagen: het komt allemaal voorbij. Dit klinkt misschien als een erg ingewikkeld weerbericht, maar ik bekijk het van de zonnige kant. Want: voor elk weertype heb je natuurlijk wel een ander kledingstuk nodig. En dat vind ik het perfecte excuus om te gaan shoppen!”


“Mijn favoriete bezigheid is kinderkleding shoppen voor mijn twee dochters. Bente is bijna negen en Madee is zes. Het liefste shop ik online, want daar vind ik de meeste keuzes. Ik kan er met gemak hele avonden mee vullen. Hier heb ik weinig tot geen schuldgevoel bij, want ik vind dat mijn meiden er leuk uit mogen zien- in weer en wind!”


Tijdens het online shoppen zie ik veel trends voor mijn kinderen. Graag deel ik de must-haves die ik voor de nazomer en aankomende herfst heb gespot.

Ik ga nog even een rondje online shoppen, welke must-have is jouw favoriet?
- Wimke

Streepjes

De Franse streepjes blijven een hit! Waar veel bloemen, sterren en flamingo’s uit de garderobes verdwijnen, blijven de streepjes. Doe eens gek en draag strepen op strepen. Of strepen met een dierenprint, kan gewoon.

Patch it

Een superleuke trend waar wij helemaal in meegaan, is de patch-trend. Stoere applicaties uit de jaren tachtig gestreken op t-shirts, shorts, jasjes en bodywarmers.
De comeback van het Goede Doel!

Bomberjasjes

Dit najaar kunnen de kinderen niet zonder een cool bomber- of baseballjasje. Bente en Madee hebben beide een mooi, satijnen jasje met een gestikte print achterop. Het leuke van deze jasjes is dat ze voor zowel jongens als meisjes erg leuk zijn.

Gele Regenjas

De gele regenjas, ook als het niet regent- issie superhip! Ik vind ‘m zo leuk, dat ik er ook een bestel in mijn maat.

Fruitprints

Hier word ik vrolijk van! Bananen op shirts, meloenen op rokjes en kersen op badpakjes. Voor de meiden heb ik al een ananashempje en een meloenenjurkje gevonden. Nu zoek ik nog iets met bananen en kersen om deze frisse & fruitige look compleet te maken!

Mommyblogger Chiara geeft tips

BACK TO SCHOOL? JE KAN NIET ZONDER...

"Weet je het nog, dat dubbele gevoel aan het einde van de zomervakantie? Aan de ene kant wilde je nog het zwembad induiken en de hele dag door ravotten, maar aan de andere kant had je er ook echt zin in om weer terug naar school te gaan, al je klasgenoten weer te zien en fris te beginnen aan een nieuw schooljaar."


"Voor onze kinderen staat die tijd van het jaar weer voor de deur en wij als ouders moeten er nu voor zorgen dat het voor hen een speciale ervaring wordt."


"Bij ons thuis volgden we ieder jaar hetzelfde ritueel. Zo keek ik altijd uit naar de dag waarop mijn moeder mij en mijn broer meenam om nieuwe agenda's te gaan kopen. Het was vaste prik voor ons en altijd als ik die lege pagina's zag, kreeg ik er enorm veel zin in om ze allemaal vol te schrijven in het nieuwe schooljaar! Nu is de taak aan mij om mijn dochter Viola, klaar te stomen voor school. In de loop der jaren zijn natuurlijk veel dingen veranderd, maar sommige rituelen blijven altijd hetzelfde. Zoals het samenstellen van de ideale outfit voor de eerste schooldag. Ik geef graag wat tips om de perfecte items te kiezen, zodat jouw kind net zo terugkijkt op zijn of haar eerste schooldag als ik!"

Wil je iets extra speciaals voor je kind doen? Verstop dan op de eerste schooldag een klein briefje in hun lunchtrommel om ze aan te moedigen!
- Chiara

Kleding

Het belangrijkste aan kleding voor kids is: ‘dat het lekker zit’. Hoewel comfort priotiteit nummer 1 is, willen kinderen er natuurlijk ook wel een beetje leuk uitzien :-). Kies daarom voor kleuren en prints die bij elkaar passen. Elke ouder weet: weer naar school gaan = veel kleding wassen! Het is daarom handig dat wanneer de kledingstukken weer uit de was komen, ze gemakkelijk met elkaar te mixen & matchen zijn.

Schoenen

Mijn credo is: ‘schoolschoenen zijn schoolschoenen’. Dit betekent dat wanneer de kinderen na schooltijd buiten gaan spelen, ze een ander paar aandoen. Zo blijven de exemplaren die naar school worden gedragen schoon en gaan ze niet kapot. Bovendien scheelt het je ’s ochtends ook tijd omdat de keuze beperkt is. Voor meisjes zijn donkere ballerina’s ideaal en voor jongens passen donkere sportschoenen perfect.

Accessoires

Een leuke, comfortabele schooltas is natuurlijk onmisbaar tijdens het nieuwe schooljaar! Let er bij de aanschaf op dat de tas goed op de rug van jouw kroost zit. Sommige kinderen vinden het zelfs fijner om een trolley mee te nemen naar school. Wat betreft de inhoud van de tas: mijn ervaring is dat leuke pennedoosjes, enkel zorgen voor een grote warboel. Ga voor leuke etuis met een rits voor alle benodigdheden.

Back to school per merk