Filter1

Timex
Catalogus

79 items weergegeven


Met een Timex horloge ben je altijd op tijd

Vandaag de dag is een horloge zo veel meer dan alleen de luxe om te weten hoe laat het is, een horloge is een modeaccessoire om je outfit compleet te maken. Horloges worden tegenwoordig ook met steeds meer functionaliteiten gemaakt. Werd een horloge in de begin dagen alleen gebruikt om de tijd af te lezen, tegenwoordig zijn de meeste horloges voorzien van een datumaanduiding of bijvoorbeeld een chronograaf. De diverse uitvoeringen, modellen, kleuren en ontwerpen van de Timex horloges laten aan de wereld zien wie jij bent en waar je voor staat.

Ga voor stijlvol, elegant, stoer of sportief

Een Timex horloge is een pronkstuk aan je pols. Voor elk publiek heeft Zalando een grote keuze aan Timex horloges in het assortiment. Deze betaalbare horloges zijn ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Een uurwerk van Timex is een perfecte toevoeging aan je outfit.

Kies je voor een chique en elegant horloge met een mooi en duidelijk leesbaar uurwerk en een band van edelstaal, waardoor het horloge als een armband om je pols zit? Zelfs in deze specifieke stijl zijn diverse modellen beschikbaar. Of kies je toch liever voor sportief en stoer? Ook dan heeft Timex wat ruigere horloges in het assortiment, met een grote wijzerplaat en een stoffen band. Is je horloge een verlengstuk van je zakelijke look, ga dan voor stijlvol met een mooie lederen band in de diverse kleuren. Voor elk stijl, elk doel en elke smaak heeft Timex een horloge in de collectie.

Over Timex

De makers van de Timex horloges hebben een liefde voor vintage horloges. Al sinds 1854 ontwerpen en maken zij horloges met een tijdloos design. Timex is het oudste horlogemerk in Amerika. Door het produceren van betaalbare en betrouwbare horloges zijn zij nog steeds een populair merk.