1.841 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Zoek je boots waardoor je stevig in je schoenen staat? Look no further! Timberland is het merk wat je zoekt. Stoer en zoals Queen Bee het zou zeggen: "Fierce!" Want ook zij en haar hubby Jay-Z zijn grote fans van deze boots. Nog niet overtuigd?! Lees dan hier waarom deze schoenen ook in jouw kast thuishoren!

Timberland

Met deze boots sta je stevig je in schoenen

Dit is waarom jouw voeten niet zonder Timberlands kunnen

Stoer, trendy, robuust en edgy, maar vooral ook comfortabel en makkelijk ongeacht de afstanden die je aflegt of de uren die je op je voeten doorbrengt. Timberland zorgt met zijn innovatieve Sensorflex technologie voor een primeur op het vlak van draagcomfort bij vrijetijdsschoenen. Schoenen die voorzien zijn van dit comfort-systeem hebben een zool die uit drie lagen bestaat.

De toplaag geeft volcontinu ondersteuning aan je voet en zorgt voor stabiliteit en comfort. Een tweede laag is voorzien van actieve demping zodat oneven oppervlakten geen invloed hebben op je voeten. De derde laag ten slotte, brengt dynamiek en flexibiliteit met zich mee. Het resultaat is een revolutionaire schoen met ongeëvenaard draaggemak.

De meest bekende schoen uit het uitgebreide en veelzijdige assortiment van Timberland is zonder twijfel de 'yellow boot'. Heb je nog niet ontdekt waaraan deze shoe zijn succes te danken heeft, dan moet je hem eens uitproberen. De gele veterschoen, die tegenwoordig ook in andere kleuren te verkrijgen is, zit als gegoten, oogt stoer, modieus en catchy en past werkelijk onder alles wat je in je garderobe vindt. Van zachte zomerjurk tot deftig pak, de robuuste schoen heeft een eigen unieke manier om altijd dat beetje meer edge aan je outfit te geven.