Teenslippers voor heren

Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
Duurzaamheid
Print
441 items weergegeven

"Meetings, clearly, can take place anywhere, and wouldn't it be nice to see your coworkers lounging on the grass with their shoes off?" - Tom Hodgkinson

De teenslippers: wie heeft ze nou niet? Ze zijn het toonbeeld van makkelijk schoeisel, en ook de teenslippers voor heren zijn inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Teenslippers voor heren zijn ideaal om makkelijk even aan te trekken, en heerlijk op warme dagen om, zoals schrijver en levensgenieter Tom Hodgkinson zegt: in het gras te loungen met collega's. Maar ook naar het strand of het zwembad zijn teenslippers voor heren perfect. Omdat de slippers van goede kwaliteit zijn en meevormen met je voet zijn ze erg comfortabel, en lang te dragen. Draag ze met een korte broek en shirt of casual blouse, voor een nonchalante uitstraling. Ook een zonnebril mag natuurlijk niet ontbreken voor de ultieme vrijetijdslook. Ideaal voor stad en strand, vakantie of gewoon lekker thuis of op het terras.

"Teenslippers voor heren: het ultieme gevoel van vrijheid"

Voor de casual look met een sporty touch raden wij teenslippers voor heren aan van bijvoorbeeld het merk Reef of Crocs. Op deze slippers zie je jezelf zo naar het strand gaan om te volleyballen of surfen. de slippers van Etnies staan vooral erg goed onder een broek tot de knieen in een natuurlijke kleur. Mannen met stijl kunnen terecht bij de leren teenslippers voor heren van Birkenstock. Deze slippers hebben een goed voetbed, waardoor je geen zere voeten krijgt als je er lang op loopt. Ideaal voor een dag waarop je net wat meer loopt. Voor elke situatie en elke stijl zijn er teenslippers voor heren te vinden, zodat iedere man kan genieten van het gevoel van vrijheid dat teenslippers zo aantrekkelijk maakt.

Relevante pagina's