Filter1

Supra
Catalogus

1 items weergegeven

Supra

Een van de dingen waar Supra in uitblinkt is het vermogen om een ijzig kalm zelfvertrouwen te leggen in dynamisch design. De silhouetten van modellen als de Vaider en Skytop zijn supergestroomlijnd en sterk. Boarders zijn de basis van dit merk, en dat betekent grip in de zolen en slijtvast materiaal. Hiken en rennen behoren inmiddels ook tot de Supra harde kern.

Supra voor de ultieme sneaker

High top sneakers geven extra steun aan flexibele, en soms wat overmoedige, enkels. Jeans zijn niet langer uniform, maar passen in stijl nog altijd perfect bij deze schoenen. Laat je broekspijpen er losjes op liggen, zodat je stijl in beeld blijft. Je mag je broeken ook afknippen, rafelrandje hoort erbij. Relaxte slimfit chino’s rol je gewoon op. De stijlvolle en sobere manier waarop leer en textiel met elkaar worden gecombineerd is ronduit classy. Een T-shirt en petje volstaan voor een look die meer dan af is.

Je stijl ademt en jij beweegt vrij met Supra sneakers

Sneakers die gemaakt zijn voor freestyle boarders bieden ultiem draagcomfort in maximale steun, die nooit ten koste gaat van bewegingsvrijheid. Dit betekent dat Supra de perfecte schoenen zijn voor iedereen die een beetje beweegt. Op je werk of tijdens een stedentrip leg je tenslotte ook genoeg meters af om te investeren in comfort. Ben je van plan af en toe een sprintje te trekken, ga dan voor de moderne runners in flexibele mash. Staat goed en gaat als een speer.