Sportrugzakken voor dames

Populaire filters
1.188 items weergegeven

We willen allemaal in beweging blijven en aan onze conditie werken. Of je dit nou in de sportschool doet, in de natuur, of op het sportveld, een sporttas voor dames helpt je om je sportuitrusting gemakkelijk en in stijl mee te nemen. Denk aan een ruime sporttas voor over je schouder of een praktische rugtas. Wat jouw lievelingssport ook is, met de juiste tas zet je al de eerste stap naar een sportieve levensstijl!

Verschillende modellen sporttassen voor dames

Voor iedere sport heb je een andere uitrusting nodig, dus let hierop bij het kiezen van jouw nieuwe sporttas. Ga je vaak naar de sportschool, yogales of pilates? Dan is een kleine of medium schoudertas waarschijnlijk voldoende. Je draagt hem eventueel op je rug tijdens het fietsen. Neemt je sportuitrusting meer ruimte in, bijvoorbeeld voor voetbalsters of hockeysters, ga dan voor een groter model die je zowel over de schouder als op de rug kunt dragen.

Op vakantie met de juiste rugtas

Ga je graag wandelen in de bergen of in de Nederlandse natuur? Dan is een daypack rugtas erg praktisch. Ga je meerdere dagen bergwandelen, een citytrip maken of een weekendje weg? Kies dan een tourpack. Deze is een stuk groter en je kunt hierin meer bagage meenemen. Bovendien heb je altijd je handen vrij. Handig in de trein, op het vliegveld én in de stad of de natuur!