Shirts

Sportieve poloshirts voor dames

Poloshirts zijn natuurlijk het toonbeeld van stijlvolle en sportieve looks. Of je het nu casual draagt bij een jeans, of terwijl je een dagje gaat golfen, tennissen of hockeyen. Een polo is altijd een sportieve win.
Maat
Merk
Sportcategorie
Prijs
Kleur
Lengte
95 artikelen
Sorteren op:
Pagina 1 van 2

Een echte Prep kan niet zonder zijn poloshirts. Zelfs niet tijdens het sporten. Sport poloshirts voor heren zijn ideaal te dragen bij sporten zoals een potje tennis of een partijtje golf. Die klassieke elementen, zoals de kraag met knoopsluiting en afwerkingen zijn geraffineerd, maar gecombineerd met sport kwaliteiten. Van oorsprong veel gedragen op de grasvelden van Wimbledon, waar een chic witte sportoutfit verreisd is. Sport poloshirts voor heren hebben strakke belijningen en praktische details die het sporten voor jou gemakkelijker maken. Daarnaast maak je met sporten endorfine aan. En daar krijg je een gelukkig, euforisch gevoel van. Combineer sport poloshirts voor heren met een streep motief en klassieke shorts die net boven de knie reiken. Sport poloshirts voor heren bieden optimaal comfort en zijn gemakkelijk te reinigen, na de work-out. De eigenschappen van het membraan bij sport poloshirts voor heren zorgen ervoor dat het binnen no time droog is.

"Sophisticated de baan op met sport poloshirts voor heren"

Je bewegingsvrijheid is een eigenschap dat meeweegt in de beslissing. Aansluitende modellen beschermen je tegen kou en voelen als een second skin aan. Het percentage elastaan zegt veel over de kwaliteit en de pasvorm. Sport poloshirts voor heren zijn op hoge temperatuur wasbaar om grondig te reinigen na een stortbui van transpiratie. Uitwringen, ophangen en door de dry-fit kwaliteit zal het niet lang duren voordat deze kurkdroog aanvoelt. Met donkere kleuren sla je immers nooit de plank mis, maar een knal roze of electric blauw zijn meermaals terug te zien in de huidige modetrends. Sport poloshirts voor heren komen vaak in setjes aan, wat betekent dat een bijpassend item gemakkelijk te vinden is. Een klassieke fit met een moderne touch.

"Do not look back. Something might be gaining on you." – Satchel Paige