"A shoe is not only a design, but it's a part of your body language, the way you walk. The way you're going to move is quite dictated by your shoes." - Christian Louboutin

Lage schoenen zijn makkelijk om zo in te stappen, en zien er altijd goed verzorgd uit. De sportieve lage schoenen voor heren zijn daarom ideaal voor iedere situatie. Van nette herenschoenen tot wandelschoenen en van bootschoenen tot sportieve lage schoenen voor heren. Door met deze schoenen te variëren ben je altijd goed gekleed voor een businessmeeting, de borrel met collega's, stappen met vrienden en zelfs een verfrissende boswandeling. De keuze in onze collectie is zeer gevarieerd, met merken als Tommy Hilfiger, Gaastra, Lacoste, Polo Ralph Loren en Björn Borg. Met een goede reistas of duffelbag maak je je look helemaal af.

"Sportieve lage schoenen voor heren laten zien wie je bent"

Sportieve lage schoenen voor heren zijn zo casual, sporty of gekleed als je zelf wilt. Ga je zakelijk gekleed naar je werk, dan zijn er vele merken waar je uit kan kiezen, zoals Gianvito Rossi, Pier One, Jack & Jones en s. Oliver. Deze sportieve lage schoenen voor heren staan goed onder een nette pantalon, en in je vrije tijd zijn ze ook erg mooi onder je jeans, voor een casual-chique look. Voor ruwere schoenen die erg goed passen bij de populaire lumberjack look raden wij schoenen aan van Your Turn of Timberland. Ben je juist erg sportief, dan zijn sportieve lage schoenen voor heren van topmerken als Bugatti of Ecco ideaal om je sportieve look helemaal af te maken. Zelfs voor de wandelaar zijn de juiste schoenen te vinden, met merken als Camel Active en The North Face. Door de enorme variatie in stijlen zijn deze sportieve lage schoenen voor heren daarom perfect om te laten zien wie je bent.

Relevante pagina's