Sporthorloges

Sporthorloges geven de fanatieke, fitte en fashion forward atleten onder ons alle snufjes voor de meest effectieve en gezonde sportroutine. En doen dat in stijl. Meet je hartslag, stel je favoriete soundtrack samen en tel je stappen voor je rondjes door het park. Moderne sporthorloges integreren meerdere handige functies in een strakke vormgeving.

Sporthorloges voor je beste trainingstijd

Met deze geniale en geavanceerde gadgets hoef je dus geen extra Mp3-speler meer mee te nemen om muziek te kunnen luisteren terwijl je rent of fietst. De stopwatchfunctie is onmisbaar voor intervaltrainingen en als veldrenner raak je met je GPS nooit meer de weg kwijt. De zogeheten smartwatches met gps berekenen je routes en houden data bij voor een goed inzicht in je snelheid en regelmaat. Sporthorloges moeten, net als je traingingsbroek en sport-bh, comfortabel zijn en altijd lekker zitten, zodat jij vrij bent om je in het zweet te werken. Hartslagmeters zitten aan zachte en verstelbare banden. Aluminium behuizingen houden sporthorloges licht en bestand tegen een stootje.

Stijlvolle sporthorloges

Opvallend onder de sporthorloges is een voorkeur voor de kleur zwart. Wanneer je voor een andere kleur gaat, dan mag deze ook meteen lekker knallen in energieke fel blauw, fuchsia roze of een zonnig geel. Match je sporthorloge met je favoriete sportkleding wanneer je ook daadwerkelijk gaat sporten. Maar ook als stijlelement is een strak goed vormgegeven sporthorloge bij een casual outfit volledig geoorloofd. Fashionably late is een term die je nu kunt laten varen. Met een sporthorloge om je pols kom je overal op tijd.

Meer voor om je pols