accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

spijkerblouse

De spijkerblouse als favoriet denim item

De spijkerblouse is onze all-time favorite en gelukkig ook dit seizoen weer een van die fashion musthaves. Hij is er in vele variaties en immer effortless te combineren tot een stoere look. Lees wat je allemaal kunt met dit geliefde item... Lees meer

Spijkerblouse & Denim shirt

313 artikelen
313 artikelen

Effortless te matchen met de rest van je garderobe

Van destroyed tot gebleekt: de denim blouse kent vele variaties

De denim blouse is natuurlijk niet voor niets ons favoriete casual item. Reden nummer een: hij is tijdloos en effortless te matchen met bijna elk kledingstuk uit onze kast (waarover straks meer). Punt twee: we worden er knapper in, vooral in de indigo blauwe spijkerblouse. Ogen worden blauwer, de huid bruiner, we zien er frisser uit. De diversiteit in de spijkerblousewereld is bovendien enorm: ze zijn er gebleekt, onbehandeld, als tuniek, met applicaties, oversized, mouwloos, destroyed, getailleerd, met pofmouwtjes...en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Draag je jeans blouse in een flared jeans of tule rok

We zeiden het al: de jeans blouse is bijna overal mee te matchen. Draag 'm op een jeans in een andere denim kleur, of op een bruin suède rokje voor een 70's look. Of helemaal 2016: in een flared jeans , shortje of een tule rok met killer heels. Mannen, al dan niet met baard en tatoeages, knopen 'm tot boven dicht. Of ze dragen de denim blouse open met een wit T-shirt eronder en een chino in een kaki kleur. En naar kantoor kan er gewoon een mooi colbert overheen in een donkere tint. As easy as that.