Mooie dingen creëren, dat is de wens van modeontwerpster Sofie Schnoor. Al op een zeer jonge leeftijd liet de Deense Sofie zien dat ze een gevoel voor creativiteit en design had. Zo richtte ze al op 26-jarige leeftijd haar eigen bedrijf op: SOFIE Schnoor A/S. Zij wilde met iets nieuws komen, tegen de spreekwoordelijke stroom in zwemmen. Om inspiratie op te doen, trekt Sofie de hele wereld over, waar voornamelijk de natuur haar attentie pakt. Flora en fauna staat dan ook centraal in haar ontwerpen.

Sofie Schnoor maakte al snel een grote indruk in de Deense modewereld

Daarnaast is de jonge modeontwerpster veel te vinden op onondekte marktjes en kringloopwinkels. Hier is ze op zoek naar de mooiste kleuren en stoffen die ze kan gebruiken in haar ontwerpen. Deze manier van werken heeft haar de succesvolle ontwerpster gemaakt die ze nu is. Het succes zette zich vervolgens alleen maar door. In 2010 opende de Deense in Kopenhagen haar eerste winkel.

De collectie van Sofie Schnoor is uniek in haar soort

Sofie Schnoor gebruikt in haar collectie veelal natuurlijke producten wat het dragen ervan nog fijner maakt. De ontwerpen zijn veelomvatteknden gemakkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Alles wat je nodig hebt, verschaft de Deense. Haar ontwerpen combineren de klassieke elegantie met een moderne tint van nu. De ontwerpen van Sofie Schnoor geven je een uniek gevoel!