Sloffen

Populaire filters
2.613 items weergegeven

Sloffen voor ultiem comfort

Onze voeten hebben veel te verduren. De hele dag op je benen staan, soms zelfs op hakken en dan ook nog eens hard trainen op sneakers. Er is niks fijner dan lekker thuiskomen en gelijk een paar warme sloffen aantrekken.

Ze houden je voeten behaaglijk en je kunt je buitenschoenen bij de voordeur laten staan. Trek daarbij ook een comfy trainingspak aan en je komt weer helemaal tot rust. Voor thuiswerken zijn ze ook ideaal natuurlijk. Nooit meer koude voeten als je achter je bureau aan het werk bent.

In de ochtend is het ook super fijn om je voeten te verwennen met een goede paar sloffen. Je bed uit en sloffen aan – dat is pas een goed begin van de dag! En op een luie zondag doe je ze misschien zelfs helemaal niet meer uit – wij begrijpen dat wel.

Sloffen voor binnen en buiten

Bij Zalando kan het hele gezin terecht voor sloffen. We hebben een uitgebreide collectie voor dames, heren en de kids. Voor kinderen (en eigenlijk ook voor volwassenen) is het belangrijk dat ze makkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden. Ook belangrijk is dat de huisschoenen een stevige zool hebben die voorkomt dat je uitglijdt. Een leuke vorm en print zal elke gebruiker nog blijer maken.

Onder huisschoenen vallen pantoffels en sloffen. Wat het verschil is? Pantoffels lijken meer op een schoen en hebben een hardere en stevigere zool. Dit maakt ze ideaal als je toch even snel naar buiten moet om de hond uit te laten of om naar de post te lopen. Sommige zijn zo stijlvol dat je er gerust op naar de supermarkt kunt.

Sloffen zijn echt bedoeld voor in huis en hebben een zachtere zool. Je kijkt wel uit om erop naar buiten te gaan, maar op de bank kun je ze heerlijk aanhouden. Een echte ‘schoen’ voor binnen die je bij Zalando in allerlei vormen en maten vindt.

Voor jong en oud

Wel eens gedacht aan soksloffen, een combinatie van – je raadt het al – een sok en een slof? Vaak hebben ze een antislipzool, wat ze populair maakt bij ouders die hun kinderen er graag op zien. Zo kunnen de kids lekker rond rennen met de nodige grip en dus een kleinere kans op uitglijden. Zoek voor je zoon of dochter een paar uit met een schattige dierenvorm zoals konijntjes of hondjes. Dan doen de kleintjes ze met nog meer plezier aan!

Kenmerkend voor muilsloffen is dat ze niet om de hiel sluiten, waardoor je ze makkelijk aan- en uittrekt. Een muil is vaak gemaakt van (imitatie)leer of (imitatie)suède. De binnenvoering is meestal van wol of imitatiewol. Sommige muiltjes hebben ook open tenen. Dat is fijn als je ze ook in de warmere maanden wilt dragen.

Als je liever hebt dat de hiel ook bedekt is, kun je voor een mocassin gaan. Deze bedekt de hele voet en loopt soms door tot de enkel. Mocassins zijn erg populair bij de heren omdat ze goed blijven zitten. Mocassins zijn een van de oudste types schoen ter wereld en komen oorspronkelijk van de indianen. Door de goede kwaliteit gaan ze vele jaren mee en dat is maar goed ook, want als je eenmaal gewend bent aan het superieure comfort van sloffen, wil je niet anders meer.