Laarzen

Sleehak laarzen

Prijs
43
43
750
750
Gelegenheid
Schachtwijdte
Breedte

48 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
MISCHA - Laarzen met sleehak - black Laarzen met hoge hak - nero Laarzen met hoge hak - black Laarzen met sleehak - farengo Laarzen met sleehak - black BRITA - Laarzen met sleehak - black JOAN RAIN WEDGE TALL GLOSS - Regenlaarzen - black sea salt Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - cognac Laarzen met sleehak - black Laarzen met hoge hak - black AMIE - Laarzen met sleehak - black Laarzen met hoge hak - nero BRITA - Laarzen met sleehak - dusk Laarzen met sleehak - nero Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - dark grey Laarzen met sleehak - black FELICIA - Laarzen met sleehak - black BLONDIE - Laarzen met sleehak - black Laarzen met sleehak - nero BRITA - Laarzen met sleehak - chestnut Laarzen met sleehak - nero

Sleehaklaarzen zijn de perfecte mix tussen netjes en casual. De sleehaklaars voor dames is ideaal voor een casual gelegenheid maar kan ook zeker netjes worden gedragen voor naar het werk. Doordat de zool van sleehaklaarzen van hiel tot teen doorloopt is deze comfortabeler dan een gewone laars met hak. Ideaal dus als je weet dat je lang moet staan of een stukje moet lopen.

"Sleehaklaarzen, zool van hiel tot teen."

De sleehak, die stamt uit 1935 en in eerste instantie werd geïntroduceerd uit orthopedisch oogpunt, maakte in de jaren '70 pas echt furore. In die tijd werd ook de sleehaklaars voor het eerst gesignaleerd en is sindsdien niet meer weg te denken uit het mode straatbeeld. Sleehaklaarzen kunnen netjes gedragen worden onder een kokerrok of een klok rokje en worden weer stoerder als je ze draagt over een goede jeans, vaak gezien bij onder andere Cameron Diaz. In het voorjaar of vroege najaar kan de sleehaklaars ook prima met blote benen! Kijk bijvoorbeeld naar de bohemien combinaties van Sylvie Meis. Doordat de sleehaklaars niet alleen heel fashionable is maar dus ook comfortabel, is hij ook favoriet onder modellen die tussen castings en shows vaak lange afstanden moeten afleggen. Met sleehaklaarzen kom je dan toch nog fashionable voor de dag!

"You can kick anything with the right boots."

Relevante pagina's