Skagen Connected

Een horloge is het perfecte accessoire om je look net dat beetje extra te geven. Stijlvol en subtiel: dit accessoire kenmerkt jouw persoonlijke stijl. De Skagen Connected smartwatches zijn gemaakt van de mooiste materialen en je kunt ze makkelijk combineren. Van stijlvol goud tot verfijnd leer: deze unieke modellen zijn een aanwinst voor jouw pols!

Kom altijd op tijd met de slimme klokjes van Skagen Connected!

Skagen Connected staat bekend om het gebruik van een minimalistisch design, maar de eigenschappen van deze knappe uurwerkjes zijn alles behalve minimalistisch. Met deze geavanceerde klokjes kom jij nooit meer te laat. Naast de tijd kun je met deze technologische hoogstandjes ook je stappen tellen, meldingen ontvangen en andere functies van je smartphone overnemen. In tegenstelling tot je telefoon hoeven deze modellen overigens niet opgeladen te worden. Dit maakt het gebruik van jouw smartwatch nóg leuker!

De mooiste uurwerkjes in verschillende stijlen

Met het juiste horloge maak je je look helemaal af. De Skagen modellen zijn er in uiteenlopende stijlen. Zo kun jij altijd een model vinden dat bij jou past. Kies uit verschillende materialen zoals rosé goud, zilver en geavanceerd leer. Daarnaast zijn ook de wijzerplaten zeer divers. Van klassiek tot technologisch, aan iedere look is gedacht. Of je je horloge nu met een stijlvol colbert draagt, of met een casual outfit: deze ontwerpen zijn de ultieme finishing touch.