Filter1

Shoesme
Catalogus

40 items weergegeven

Shoesme

Fashionable moeders en kinderen opgelet! We hebben een super vrolijk schoenenmerk voor je in petto: Shoesme. Want waarom zouden de stappers van je jonge kids saai moeten zijn? Daar denken wij heel anders over! Roze, zilver en taupe: kleuren die een grote glimlach tevoorschijn toveren op het gezicht van je dochtertje. Ben je op zoek naar schoenen voor je zoontje? Ga dan voor stoere kleuren als groen, rood of bruin.

Haal vrolijkheid én kwaliteit in huis met Shoesme

Het is geen geheim dat de schoenen van Shoesme vrolijk en opvallend zijn. Maar er is meer! Het is voor je kleintjes heel belangrijk om de wereld te verkennen op stevige schoenen, voor een ideale ontwikkeling van de voeten. De collectie van Shoesme is er al voor de kleinste maten, en het merk is zich volledig bewust van het belang van kwaliteit. De schoenen zijn gemaakt van sterk leer en bieden daarom de beste ondersteuning voor je kids. En perfect voor de moeders: de stappers slijten niet snel en gaan lekker lang mee!

Shiny sterren en stoere legerprints

Met de kwaliteit van Shoesme zit het dus helemaal snor. Maar het oog wil ook wat! Tijd voor de volgende kwestie: voor welk model gaan jullie? Voor de meisjes zijn er enkellaarzen met shiny sterren en veterschoenen met een coole panterprint. De jongens kunnen kiezen uit stoere veterboots en easy instappers met een legerprint. Eén ding is zeker: alle schoenen in de collectie zijn een feest aan de voeten. Zodat de kids er supergelukkig mee zijn en ze met een heleboel plezier aan hun vriendjes laten zien.