Catalogus van SHOEPASSION

Filter (1)

217 artikelen

De naam van dit merk zegt het al, Shoepassion heeft een passie voor schoenen. En niet zomaar schoenen, dit merk heeft zich gespecialiseerd in heren- en damesschoenen van de hoogste kwaliteit, Goodyear Welted schoenen om precies te zijn. Want, alleen het beste is goed genoeg voor Shoepassion!

Handgemaakt met de beste technieken

Goodyear Welted is de oudste en meest duurzame methode voor handgemaakte schoenen. De buitenschoen wordt via een speciale stikselmethode in een gootje in de buitenzool vastgemaakt. Het is precisiewerk en deze methode staat bekend als één van de beste schoenconstructies. Shoepassion laat zijn schoenen maken door een eersteklas schoenmaker in Spanje die deze specifieke methode toepast. Goodyear Welted schoenen kunnen tot wel 15 jaar meegaan.

Kwaliteit voor kwantiteit

Kwaliteit, stijl en klassieke looks zijn aan een opmars bezig de laatste jaren. Handwerk wordt weer gewaardeerd en daar profiteert Shoepassion van. De collecties van dit merk bestaan uit heren- en damesschoenen van hoogwaardige kwaliteit, zodat je voor duurzaamheid en jarenlang draagplezier kiest. Toch doen de ontwerpen en designs zeker mee met de trends van nu. Klassiek met een modern tintje, zo kun je de schoenen van Shoepassion het best omschrijven. In welk paar schoenen ga jij investeren?