accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Sexy lingerie setjes

Fjuuuuut-fjoeeeeee!

"Life is to short, to wear lousy lingerie!", knoop dit credo goed in je oren. De wetenschap wijst uit dat je je zelfverzekerder voelt wanneer je een sexy lingerie setje draagt. Daarnaast stem je jezelf niet alleen gelukkig, maar ook jouw partner ;-). Lees hier meer over diverse sexy stijlen!

Sexy lingerie setjes

Kleur
Prijs
2148 artikelen weergegeven
2148 artikelen weergegeven

Sexy lingerie setjes

Vergeet niet wat er onder jouw kleren zit


Sexy lingerie setjes, je kan er nooit genoeg van hebben! Of je nu houdt van spanning, van romantiek of je gewoon supervrouwelijk en sexy wilt voelen, deze sexy lingerie setjes zorgen dat jij er op je best uitziet. Iedere vrouw verdient het om zich supersexy te voelen, en daarom heeft Zalando speciaal voor jou merken geselecteerd die de mooiste punten van jouw lichaam accentueert. Ga bijvoorbeeld voor een mooi klassiek setje met spannende jarretelsof zoek de romantiek op met warme rode tinten en kant. Voor elke vrouw is er dat ene setje dat jou het gevoel geeft op en top vrouw te zijn.

Sexy lingerie setjes zijn er voor iedere vrouw!


Sexappeal kent vele vormen. Je kan hiermee spelen door de romantische hoek op te zoeken, of juist een beetje ondeugend, klassiek of voor meer basic te gaan. Klassieke sexy lingerie setjes vind je bijvoorbeeld bij merken als After Eden, dat heel goed te combineren is met andere merken met een basic of kanten uitstraling. Voor de vrouw die van uitdagende setjes houdt zijn de doorzichtige bh's en slipjes van Triumph en Passionata perfect. Meer romantische sexy lingerie setjes vind je bij Chantelle, Hunkemöller of Elle MacPherson Intimates. Er zijn zoveel gradaties tussen romantiek en sexappeal dat voor elke vrouw het perfecte setje te vinden is. Sexy lingerie setjes zijn er voor iedere vrouw, omdat elke dame een bijzonder setje verdient!