Heren
Kinderen
Alle

Schoenen online kopen van Sanuk

Maat
Merk
Sportcategorie
Prijs
Kleur
Print

4 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Sanuk schoenen maken hun eigenaren happy! Dit is ook niet zo gek als je bedenkt dat Sanuk in het Thais ‘plezier’ betekent. Dit schoenenmerk uit Californië is bedoeld voor zomerse dagen en bestaat dan ook voornamelijk uit sandalen en slippers. En wie gaat er nou niet lachen met de zon op zijn gezicht en een paar fijne teenslippers aan zijn voeten?

Sanuk schoenen voor op het strand

De oprichter van Sanuk schoenen is de surfer Jeff Kelley. De basis van de schoenenlijn van Sanuk ligt dan ook in de surfwereld. Slippers en sandalen die je naar het strand draagt moeten volgens dit merk niet alleen mooi zijn, maar ook vooral comfortabel en van goede kwaliteit zijn. De ontwerpers doen er dan ook alles aan om deze kenmerken samen te laten komen in één schoen. Wanneer je Sanuk schoenen aantrekt merk je direct dat de zool stevig en comfortabel is en toch lekker licht blijft. Ideaal voor een dagje naar het strand!

Sanuk schoenen voor elke gelegenheid

De Californische roots van het merk Sanuk zijn terug te zien in elke collectie. Teenslippers voeren de boventoon, maar ook voor fijne canvas instappers kun je bij dit merk terecht. Of je nou een drankje gaat drinken op de boulevard, een dag op het strand geniet van de zon of een wandeling langs de kust maakt, met Sanuk schoenen heb je altijd een lach op je gezicht!