Alle

Schoenen online kopen van GAS Footwear

Filter (1)

15 artikelen

De collectie Gas Footwear schoenen wordt voornamelijk gedomineerd door een selectie van fraai vormgegeven sneakers van een uitzonderlijke kwaliteit. Maar ook met korte laarzen, veterschoenen, Trekkingboots en Booties worden de heren op hun wenken bediend. Voor dames is het assortiment GAS Footwear schoenen opgebouwd uit Enkellaarsjes, Veterlaarsjes, Enkel Boots, Booties en High heels. Het Italiaanse design maakt dit Zwitserse schoenenmerk zeer geliefd bij zowel de dames als de heren. De leuke, speelse accenten die aan alle GAS Footwear schoenen ten grondslag liggen, geven net dat beetje extra cachet. Deze trendy en modieuze modellen getuigen van een zeer goede smaak, waarbij de hoogwaardige materialen op een bijzondere wijze in de schoenen zijn verwerkt en waarmee leuk en smaakvol is gecombineerd. Met GAS Footwear schoenen laat ook jij zien dat je over een goede smaak beschikt. De fantastische modellen zijn een lust voor het oog en maken de wereld om je heen mooier. Ook het loopcomfort laat niets te wensen over. Door een perfecte pasvorm is het altijd lekker lopen. Kijk je naar de kortingen die op de meeste modellen van GAS Footwear schoenen gegeven worden, is de verleiding nog groter en kun je nu echt voor een meer dan redelijke prijs slagen.

GAS Footwear schoenen: bijzonder design, lage prijzen

Italië staat bekend om haar prachtige design, welke ook zeker in deze collectie van GAS Footwear schoenen terug te vinden is. Op heel veel sneakers zit wel 40 tot 50% korting. Modellen als BLACKIE, lage sneakers in de tinten bruin en blauw; CASPER, hoge sneakers in de tinten beige en grijs; Flint, lage sneakers in grijs; NEWCASTLE, lage sneakers in blauw en grijs en NATHALIE hoge sneakers in het grijs, zitten allemaal nog onder de 50 euro! Maar ook de ijzersterke, groengetinte Trekkingboots zijn aantrekkelijk geprijsd, die voor de helft van de prijs worden aangeboden, net als de BIRDIE korte laarzen in beige en bruin. Natuurlijk zijn de Greta Enkellaarsjes en Veterlaarsjes met 50% korting ook zeer bijzonder, terwijl de elegante MANDY Enkel boots en Booties net zo goed flink afgeprijsd zijn. Ontdek zelf de details van deze GAS Footwear schoenen; ze stellen zelden teleur.

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Wij helpen je graag bij al je vragen op ons gratis servicenummer 0800 020 11 38 of via een E-mail: service@zalando.nl.