Filter1

Franklin & Marshall
Schoenen online kopen

1 items weergegeven

Vintage college style, dat is waar Franklin & Marshall schoenen voor staat. Het aloude vrije idee van Amerika op een romantische manier gelinkt naar het verleden. Het Amerikaanse kledingmerk staat voor de typische kleuren en patronen van Amerikaanse mode gecombineerd met Italiaanse kwaliteit. Franklin & Marshall schoenen volgt nauwkeurig de nieuwste trends en innovaties en sponsort de meest interessante evenementen; cultuur, sport, muziek en er is doorlopende aandacht voor alles dat nieuw en creatief is. Het belangrijkste doel van Franklin & Marshall schoenen is kwaliteit. 95 procent van alle producten worden in Italië gemaakt en de distributie vindt zorgvuldig plaats via eigen winkels of zorgvuldig uitgekozen winkels over heel de wereld. De filosofie van Franklin & Marshall schoenen is gebaseerd op respect, eerlijkheid en ethiek - zowel binnen het bedrijf als met partners over de wereld. Franklin & Marshall schoenen ziet 'bruto nationaal geluk' als meest edele doel van ondernemerschap.

Franklin & Marshall schoenen; hip en comfortabel

De trendy Amerikaanse college stijl is duidelijk terug te zien in de Franklin & Marshall schoenen. De lijnen en kleuren komen rechtstreeks van een campus uit Noord Amerika. De schoenen zijn niet alleen qua design helemaal top, ze zitten bovenal erg lekker. De sneakers zijn licht en vormen zich makkelijk naar de voet. Prachtige kleuren met een sportief randje; precies waar je naar op zoek bent. Ga je rennen in het bos of lekker nonchalant naar een feestje. Franklin & Marshall schoenen zijn voor allerlei gelegenheden te gebruiken. Combineer ze met andere sportkleding en maak het plaatje helemaal af of maak een setje met casual kleding. Gemakkelijk en modieus; wat een combinatie!

Veilig betalen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.