Schoenen

Populaire filters
sizes
brands
Kleur
Prijs
Materiaal
3 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Djinn's schoenen zijn prachtige sneakers. Een Duits schoenenmerk met allure, waar je goed mee voor de dag kunt komen. Djinn's schoenen presenteert klasse sneakers, waarbij alle hoogwaardige materialen perfect met elkaar worden gecombineerd, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Het degelijke design geeft deze trendy sneakers een extra boost en staan erg stoer. Bovendien zitten Djinn's schoenen ook goed. Er bestaat zelfs een grote kans dat wanneer je eenmaal met deze sneakers kennis heb gemaakt dat je nooit meer sneakers van een ander schoenenmerk wilt aanschaffen.

De eigenwijze, trendy modellen ogen strak, zonder al te veel poespas, maar als je goed kijkt loop je met Djinn's schoenen geen enkel risico en loop je met deze modellen ook altijd comfortabel rond. De meeste sneakers zijn verwerkt met textiel als toplaag, maar je hebt ook de keuze in een paar leren modellen. De collectie Djinn's schoenen omvat 16 soorten, waarvan de helft is afgeprijsd. Normaal gesproken hebben de sneakers van zichzelf al een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar nu worden sommige paren wel erg verleidelijk om aan te schaffen. Jonge mannen die op zoek zijn naar betrouwbare sneakers, mooi van vormgeving en niet al te duur, weten nu voortaan waar ze dit kunnen vinden.

Djinn's schoenen: hoge en lage sneakers

Dit schoenenmerk met zijn eigen, authentieke stijl is terug te vinden in elk model. Zowel aan de hoge als de lage sneakers is veel zorg besteed aan de afwerking en ook met de verwerkte materialen wordt goed omgesprongen. Dit leidt vaak tot een harmonieus geheel van elk model die in het assortiment van Djinn's schoenen wordt aangeboden. De serie WUNK zijn hoge sneakers en komt in vier varianten voor. Het beige, matzwarte en glanzend zwarte model wordt geaccentueerd met mocassin naden, maar er is ook een WUNK die zeer strak en basic is uitgevoerd. Wel zijn ze alle vier uitgerust met een extra klittenband. De serie CHUNK kent ook vier modellen, waarbij leer en textiel leuk met elkaar worden gecombineerd. De lage sneakers zijn ook fantastisch om te zien. Bekijk de modellen NICE, NICE LOW-PRO, NICE NEEDLECHECK, LOW-LAU en CHUCK ME P-BUGUI, dan weet je genoeg.