Catalogus van Schmuddelwedda

Filter (1)

852 items weergegeven

Schmuddelwedda

Het Duitse merk Schmuddelwedda maakt regenjassen met opvallend hippe looks. Want als je dan toch door de regen moet, dan maar beter goed beschermd en in stijl toch? Doordat het merk zich echt enkel en alleen richt op regenjassen kun je rekenen op de beste kwaliteit en bescherming. Welk kleurtje is jouw favoriet?

Een Schmuddelwedda voor elk seizoen

De collecties van Schmuddelwedda bestaan dan wel alleen uit regenjassen, de keuze is zeker niet beperkt! Zo vind je bijvoorbeeld dunne regenjassen voor in de lente en zomer, maar ook heerlijk warme parka’s, gevoerde regenjacks en windbrekers. Elke jas is met de grootste zorg afgewerkt en biedt een optimale wind- en waterdichtheid. Kijk wel uit dat je de jassen niet in de wasmachine stopt, dit kan de waterdichtheid verminderen! Je kunt ze het beste laten reinigen door een specialist.

Kleurrijk de regen door

Op een grijze, regenachtige dag wil je toch het liefst je humeur opvrolijken met een beetje kleur? Met Schmuddelwedda ben je dan zeker aan het juiste adres! De regenjassen zijn er in vele opvallende en diepe kleuren, zoals knalgeel (à la Peddington), fuchsia, wijnrood of diepgroen. Wil je een wat klassieker kleurtje? Ook zwart, donkerblauw en grijs zijn een optie. Met een parka van Schmuddelwedda zou je bijna willen dat het elke dag regent!