Filter1

Schiesser
Catalogus

746 items weergegeven

Is er een ander merk al jaren zo bekend is op het gebied van ondergoed als Schiesser? Moeilijk voor te stellen dat dit merk, dat in 1875 werd opgericht, nog altijd één van de meest vooraanstaande producenten is van ondergoed en nachtkleding. Schiesser staat dus al bijna 140 jaar aan de top in deze industrie en er zijn wereldwijd nog maar weinig mensen die niet ooit een artikel van Schiesser in kast hadden liggen of nog altijd fan zijn van het Duitse merk. Niet verwonderlijk; want Schiesser staat voor kwaliteit en comfort. Tegenwoordig is Schiesser het grootste merk ter wereld gespecialiseerd in ondergoed. Schiesser werd opgericht door een Zwitser; Jacques Schiesser. Het merk won snel aan populariteit en Schiesser ging al gauw internationaal door zelfs al in 1894 een filiaal in Boekarest te openen. Op de Wereldtentoonstelling van 1901 in Parijs oogstte Schiesser al prijzen met zijn verschillende ontwerpen van tricot stoffen. Het merk bleef door de gehele twintigste eeuw gestaag groeien en innoveerde continu de, oorspronkelijk behoudende, mode-industrie van ondergoed en nachtkleding. Vandaag de dag vind je bij Schiesser een ruim aanbod aan kleding voor dames, heren en kinderen.

Schiesser, natuurlijk

De collectie onder- en nachtkleding in onze speciale Schiesser Online Shop is schier eindeloos. Pyjama's, nachthemden, slips, hipsters, shorts, hemden, bh's en ga zo maar door. Allemaal voorzien van de kwaliteit en tijdloze stijl die je van Schiesser mag verwachten. Neem dus gerust de tijd om rond te kijken en vind het meest comfortabele ondergoed voor hem of haar. Of je nu actief bezig bent of juist heerlijk uitrust op de bank of slaapt; Schiesser biedt de kleding waarin jij je lekker voelt.

Vele voordelen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.