ASICS SHOE FINDER
ASICS SHOE FINDER

31 items weergegeven

Scheenbeschermers

De veiligheid schrijft scheenbeschermers voor, maar zelfs als dit niet zo was, dan koos je er waarschijnlijk zelf voor. Alles waar je je zorgen om moet maken, leidt tenslotte alleen maar af van je spel. Kies dan ook voor perfect passende scheenbeschermers, zodat niets je uit je concentratie haalt, en jij je focus strak op de bal en het doel van je tegenstander houdt.

Je sporttenue is niet compleet zonder scheenbeschermers

Naast veiligheid speelt comfort een grote rol. De harde kunststof buitenkant werkt samen met de padding aan de binnenkant, voor een dempende werking. Losse plates hou je eventueel met tape op zijn plek. De scheenbeschermers die met elastiek onder je voeten worden bevestigd, bieden met extra padding ook bescherming aan je enkels. Dit is vooral bij de jeugd en beginners een aanrader. Gevorderde spelers geven de voorkeur het veld op te gaan met zo klein mogelijke modellen.

Scheenbeschermers tackelen alles voor veiligheid en comfort

Sinds de scheenbeschermer verplicht deel uitmaakt van de standaard sportuitrusting, valt er naast je shorts, shirts, sokken en schoenen veel meer te kiezen. Kies je maat met zorg en kijk goed naar de omschrijving. Kinderen en volwassenen zijn tenslotte heel anders gebouwd. Goede scheenbeschermers lonen, want het aantal blessures is er fors mee gedaald. Keepers mogen er extra aandacht aan geven, want die vangen de hardste klappen van de bal op.