Mode

Populaire filters
543 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Hoewel oprichtster Evelyne Chétrite Marokkaanse roots heeft, is Sandro de laatste 30 jaar uitgegroeid tot het toonbeeld van de Parijse mode. Wat begon in een klein boetiekje in de bruisende volkswijk Le Marais, is nu een internationaal modefenomeen. Ga voor die superchique look à la Parisienne. Oh en ook de heren kunnen een outfit scoren volgens de laatste trends uit de modehoofdstad!

Sandro voor stijlvolle mesdames

De collectie voor dames is stijlvol, urban en met hier en daar een masculiene twist. Zo kun je verfijnde jurkjes vinden voor een avondje uit met vriendinnen, maar ook stoere leren bikerjasjes – die je trouwens heel goed over dat vrouwelijke jurkje kunt dragen! Of ga voor een beetje mannelijkheid met een rechte pantalon, een cleane witte blouse en een fel rode, zware mantel erover. Elegantie in pure eenvoud!

Intrigerende looks voor heren

Ook aan de heren is gedacht bij dit merk. De zoon van de oprichtster heeft zich geheel gericht op de mannelijke collectie als creative designer en doet dit zeker niet zonder verdienste. Je vindt pakken met de perfecte pasvorm, maar ook casual wear met een moderne twist. Van comfy sweater en bomberjack tot strakke pantalon en coltrui, ga voor een vooruitstrevend fashion statement met dit puur Parijse label!