accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Rose Quartz | Oudroze

8 artikelen
8 artikelen

Rose Quartz

De nieuwste fashion items in de trend kleur van 2016

Rose Quartz: dit jaar heerst pastel in modeland Een lichtroze, zachte en ubervrouwelijke look met de collectie van Zalando

De naam rose quartz klinkt misschien wel moeilijk in de oren, maar niets is wat het lijkt. Kenners riepen rose quartz uit als de trendkleur van het jaar 2016. Rose quartz bevindt zich in de categorie van de pastelkleuren en wordt in de volksmond lichtroze genoemd. Lichtroze of rose quartz bepaalt het modebeeld deze lente- en zomercollectie. De trend is al jaren bezig, maar dit jaar breekt hij volop door. En yes, eindelijk! Want wie staat er nu niet goed met een pastelkleurig fashionable kledingstuk?

Lichtroze kan je met vele kleuren combineren en is perfect voor zowel het tussenseizoen als voor de zomermaanden. Zo is de witte broek aan een comeback bezig. Combineer dus bijvoorbeeld jouw nieuwe, witte broek met een rose squartz cardigan, T-shirt of blouse. Eene echte must-have dit jaar: een jasje in deze trendkleur. Dit item geldt als het absolute basisstuk voor dit jaar. Ook ideaal om rose quartz te dragen op jouw volgende trouw- of communiefeest.

Geen fan van de kleur rose squartz? Een andere trendkleur voor 2016 is serenity. Dit kleurtje maakt ook deel uit van de pastel familie. Lichtblauw of serenity is net zoals rose quartz multi-inzetbaar. Je kan er meteen mee aan de slag en het kan gecombineerd worden met vele andere kleuren. Onze favoriete combokleuren: beige en wit.