Heren
Kinderen

Catalogus van Rosantica

Filter (1)
    Sorteren
  • Maat
  • Merk
  • Kleur
  • Prijs
  • Korting
  • Levering
2 artikelen

De sieraden van Rosantica worden door Michela Panero met liefde voor haar vak gemaakt. Nadat zij met een aantal Milanese modehuizen had samengewerkt, besloot zij in 2007 om met haar eigen mode-sieraden lijn te komen. Rosantica werd een feit. In het begin werd zij met Rosantica ondersteund door een internationaal bekende juwelen expert. Hij hielp haar met het kiezen van de beste edel- en half edelstenen in de internationale markt. Zijn ervaring en haar visie op de juwelen, maakte van Rosantica een succes. De sieraden sloegen aan en werden gewilde objecten. De structuur van het bedrijf Rosantica heeft nog steeds de kenmerken van een kleine Italiaanse werkplaats. Stap voor stap houdt zij controle over het productieproces.

Een sieraad van Rosantica is magie met natuurlijke edelstenen

De sieradenlijn van Rosantica wordt geïnspireerd door de natuur, reizen en de modewereld. Deze combinatie tovert een soort magie tevoorschijn, die iedereen raakt. Een combinatie van klassieke Griekse en Romeinse stijlen, uitgevoerd in moderne vormen, geven een bijzondere uitstraling aan de Rosantica sieraden. Fraaie tijdloze items, die een lust zijn voor het oog. Dat Rosantica met vakbekwame ambachtslieden werkt, is duidelijk te zien. Ieder stuk is een juweel op zich. De Italiaanse finesse, verweven met de huidige trend, zorgen dat de handgemaakte items prachtige blikvangers worden. Kijk eens naar de mooie armbanden, kettingen en oorbellen. Kleine details, bijzondere kleuren en een nauwkeurige selectie van stenen maken van Rosantica een aparte verfraaiing en zelfs de verpakking gaat mee in dit geheel. Een sieraad van Rosantica is vanaf de eerste handeling, tot aan het verpakken een zeer excellent kunststuk.

Geen verzend- en retourkosten

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.