Populaire filters
128 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Revolution PRO make-up voor een revolutionaire look

Je huid verdient het beste van het beste. Revolution PRO is een goede keuze, ook al omdat je indirect kiest voor een betere wereld. Van glamoureuze make-up tot fijne serums en zachte kwasten, je favoriete Revolution PRO items shop je eenvoudig online bij Zalando.

Het Britse beautylabel Revolution PRO heeft als missie om innovatieve producten, vervaardigd met de nieuwste technologieën, aan te bieden voor een toegankelijke prijs. Zo is een fijne beautyroutine voor iedereen haalbaar. Het merk vernieuwt zich continu en wil verantwoord omgaan met onze planeet.

Ga voor een duurzame look met Revolution PRO

Revolution PRO is niet alleen revolutionair op het gebied van beauty, het merk is ook vooruitstrevend wat betreft duurzaamheid. Het streven van Revolution PRO is om 100% vegan te worden. Alle producten van het merk zijn dierproefvrij en daarnaast is Revolution Pro door de PETA gecertificeerd als diervriendelijk merk.

De milieuvriendelijke producten van dit succesvolle Londense merk zijn gemakkelijk in gebruik. Zo creëer je waar je ook bent, moeiteloos een stijlvolle look. Durf te experimenteren met opvallende kleurtjes of kies juist voor lekker naturel. Het merk begrijpt maar al te goed dat iedere huid anders is, en daarom zijn de producten in veel verschillende tinten en diverse samenstellingen verkrijgbaar.

De perfecte make-up voor ieder moment van de dag

Van een dag vol meetings tot een avondje dansen, met de producten van Revolution PRO creëer jij voor iedere gelegenheid de perfecte look. Van subtiel tot over the top, je kunt alle kanten op met deze fijne make-uplijn. Vergeet ook niet de handige fixeerspray zodat je make-up de hele dag mooi blijft.

Op Zalando kies jij eenvoudig wat je nodig hebt. Scrol door het uitgebreide assortiment en ontvang je producten voor een stralend gezicht en een mooie huid snel thuis.