Catalogus van Revitalash

Filter (1)

10 artikelen

Zet met RevitaLash je wimpers én wenkbrauwen in de schijnwerpers

Wil je een onweerstaanbare oogopslag? Oké, hallo retorische vraag: ja natuurlijk! RevitaLash, dé expert op het gebied van je ooghaartjes, biedt alles wat je nodig hebt voor waanzinnige wimpers en perfect gevormde wenkbrauwen - ook zonder make-up.

Wonderen voor je wimpers

Een schitterende oogopslag begint natuurlijk met goed verzorgde wimpers. RevitaLash Advanced wimperserum is één van de populairste wondermiddelen wereldwijd, dat je wimpers weer gezond en sterk maakt. Ook verbetert het de natuurlijke conditie van je wimperharen, waardoor deze meer lengte krijgen en er volumineuzer uit gaan zien. RevitaLash Advanced bevat krachtige polypeptiden en botanische stoffen. Deze actieve ingrediënten beschermen je wimpers tegen broosheid en zorgen voor een fijne glans.

Maar dat is niet het enige. Het gebruik van dit wimperserum verbetert niet alleen de glans en flexibiliteit, het richt zich vooral op de groei van wimperhaartjes. Hoe dit precies in z’n werk gaat? Het serum geeft je wimpers de optimale verzorging tijdens de groeicyclus. Op deze manier krijgen je wimpers de kans om op natuurlijke wijze hun optimale lengte te bereiken en zullen ze er sterker en voller uit gaan zien. Dit vergt wel wat doorzettingsvermogen. Pas na drie maanden dagelijks gebruik hebben je wimpers hun optimale lengte bereikt, maar na zo'n maand kun je wel al effect zien.

Waarom het zo lang duurt? Dit heeft vooral te maken met je wimpergroeicyclus. Je wimpers doen er een aantal weken over om te groeien, uit te vallen en opnieuw te groeien. Na een periode van zo'n drie maanden zijn al je wimpers een keer uitgevallen én opnieuw gegroeid, terwijl je dus het wimperserum gebruikte. Al je wimperhaartjes hebben dan kunnen profiteren van de effecten van het serum en de optimale natuurlijke lengte kunnen bereiken. Dat is dus geen instant effect, maar wel een effect dat de moeite waard is.

Zo breng je het wimperserum aan

Je kunt RevitaLash ’s ochtends aanbrengen, of ’s avonds. Vaker hoeft niet, eenmaal per dag is voldoende. Dit is hoe je het beste te werk kunt gaan:

  • Zorg dat je altijd je gezicht en ogen goed hebt gereinigd. Een schone huid is belangrijk om het serum goed en snel te laten intrekken.
  • Breng een dunne lijn aan bij de wimperaanzet en wacht een minuut. Je hebt niet veel nodig: zolang het enigszins vochtig aanvoelt bij de wimperrand als je het aanbrengt, is dat voldoende.
  • Je kunt je routine nu vervolgen met mascara en primer of, als je het wimperserum ’s avonds aanbrengt, gezichtsserums en crèmes.

Om het resultaat van RevitaLash te behouden, moet je het wel blijven gebruiken. In de eerste drie maanden doe je het dagelijks, maar na de eerste drie maanden hoeft dit niet meer. Drie of vier keer per week is voldoende. Stop je met het gebruik? Dan zul je op den duur ook weer kortere wimpers krijgen. Net als je hoofdhaar, vallen wimpers ook weer uit, en de nieuwe wimpers zullen dan gewoon weer hun oorspronkelijke lengte hebben.

Serum versus extensions

We horen je denken: waarom al die moeite als ik ook gewoon wimpers kan laten plakken? Daarom hebben we de belangrijkste verschillen even voor je op een rijtje gezet.

  • Wimperextensions staan natuurlijk prachtig, maar ze kosten ook veel tijd én vergen veel onderhoud. Iedere drie tot vier weken naar de salon om je extensions weer bij te vullen? Een wimperserum neem je gewoon mee in je toilettas en gebruik je iedere dag voordat je je make-up aanbrengt. Makkelijk en snel!
  • Wimperextensions zijn kunnen behoorlijk prijzig zijn. De aanschafprijs van een set extensions kan soms lager zijn, maar al je daar de driewekelijkse refill bij optelt, loopt het snel op. Het RevitaLash serum is erg zuinig in gebruik. Een enkel lijntje langs je wimperrand is voldoende.
  • Je behoudt je natuurlijke wimpers met een serum, en kunt daarmee alles gewoon blijven doen. Denk aan zoveel lagen mascara aanbrengen als je wilt, of in je ogen wrijven. Weleens in je ogen gewreven met wimperextensions? You get the point.
  • Je investeert in de gezondheid van je wimpers, terwijl extensions je natuurlijke wimpers op termijn kunnen aantasten. Mascara zit mooier, wimpers krullen makkelijker én je krijgt een prachtige oogopslag.

It’s all about the brows

Naast je wimpers, spelen je wenkbrauwen een belangrijke rol in het creëren van een ultieme sexy blik. Ben je niet gezegend met de volle wenkbrauwen van je favoriete beautyicoon? Geen zorgen, want met de wenkbrauwgel van RevitaLash heb ook jij binnen enkele seconden vollere, sensueel gevormde wenkbrauwen.

Het fijne van wenkbrauwgel is dat het je look direct natuurlijker maakt. Door wenkbrauwgel zie je weer duidelijk je wenkbrauwharen, waardoor je wenkbrauwen er niet ‘getekend’ of nep uitzien. De donkerbruin getinte gel van RevitaLash helpt bij het vormen, verbeteren en verzorgen van (onhandelbare) wenkbrauwen. Het sluit moeiteloos spleten en vult dunne plekken op.

Heb je geen geduld om met wenkbrauwpoeders of-potloden in de weer te gaan, maar wil je je wenkbrauwen wel graag stylen? Dan is wenkbrauwgel echt iets voor jou. Het is namelijk supermakkelijk in gebruik. Je hoeft alleen maar het borsteltje door je wenkbrauwen te halen, en klaar. Zijn jouw wenkbrauwharen lang en moeilijk in bedwang te houden? Dan kun je ze voorzichtig een stukje afknippen in plaats van epileren. Kam ze omhoog met een wenkbrauwborsteltje en knip de lange haren bij met een klein nagelschaartje. Of ga juist voor een dramatische look en kam je wenkbrauwharen met de wenkbrauwgel helemaal omhoog. Voor een supermodellenwenkbrauw om jaloers op te worden!

Wil je je wenkbrauwen epileren? Gebruik je pincet dan alleen aan de onderkant van je wenkbrauwen om ze te shapen. Zo creëer je een polished look, zonder de natuurlijke vorm van je wenkbrauw te verliezen.

Ben jij al overtuigd van de kracht van RevitaLash? Zet jouw natuurlijke schoonheid in de schijnwerpers en laat je ogen nóg meer spreken. Zonder nepwimpers, en misschien zelfs wel zonder mascara. Versterk gewoon wat je hebt.