Filter1

Remonte
Catalogus

242 items weergegeven

Met het schoenenmerk Remonte Dorndorf heb je nooit meer last van afgeknelde voeten of moeite met het vinden van een grote damesmaat. Dit Duits-Zwitserse damesschoenenmerk heeft zich namelijk gespecialiseerd in het produceren van trendy dames schoenen met een wijde pasvorm. Of je nou maat 36 of maat 45 hebt, je vindt de schoen die bij je past bij Remonte Dorndorf.

Comfort voor elke damesvoet

Kwaliteit en comfort vormen de basis van de schoenen van Remonte Dorndorf. Met een oog voor detail en stijl worden de ontwerpen en collecties samengesteld. De wijde pasvorm is perfect voor dames met een brede voet. Ook dames met een grote schoenmaat kunnen hun hart ophalen bij dit Duits-Zwitserse schoenenmerk. En wees niet bang, comfort gaat bij Remonte hand in hand met fashionable trends!

Remonte Dorndorf biedt keuze

Het fijne van dit merk is dat er veel keus is en je dus niet beperkt wordt tot een paar sneakers in een grote maat. Nee, ook voor hippe sandalen, sandalen met een hak, laarsjes en pumps kun je bij Remonte terecht! De ontwerpen zijn gebaseerd op de laatste stijlen uit de schoenenwereld en dus ook als je een grote schoenmaat hebt kun je lekker met de mode meelopen!