Catalogus

Populaire filters

Laat je inspireren door de collectie van Refresh

Het Spaanse label Refresh is een verfrissend en bruisend schoenenmerk dat opereert onder de vlag van Xti. Met dynamische en gedurfde ontwerpen richten ze zich op modeliefhebbers van jong tot oud. De rode draad in alle Refresh-collecties is een voorliefde voor trendy materialen, vormen en kleuren en de ambachtelijke touch. In de online collectie bij Zalando vind je comfortabel en casual schoeisel. Refresh weet de schoenenmarkt te vernieuwen met hoogwaardige ontwerpen, unieke kleuren en een originele materiaalkeuze. Kies uit veterschoenen, cowboylaarzen, klassieke pumps of lage sneakers. Elk model volgt de laatste trends zonder de casual stijl los te laten.

Refresh schoenen voor elke gelegenheid

In de collectie schoenen van Refresh vind je verschillende modellen die passen in het straatbeeld van nu en aansluiten op de laatste streetstyle trends. De schoenen zijn gemaakt voor dagelijks comfort en ideaal om te dragen naar school of kantoor. Refresh kiest ervoor om enkel hoogwaardige materialen te gebruiken bij de productie van de collectie. Alle laarzen, enkelboots en schoenen zijn gemaakt van materialen die variëren van suède tot lakleer en canvas. Het zijn duurzame schoenen die lang meegaan en waarin fabricage en de ambachtelijke touch de boventoon voeren.

Laat je inspireren door de nieuwe collecties

In de schoenencollectie voeren donkere en karameltinten de boventoon. Vind je nieuwe favoriete paar in zwart of maak een uitstapje naar laarzen in bordeaux, roze pumps of instappers in camel en bruin. De ontwerpers bij Refresh blijven continu vernieuwen en geven de laatste trends steeds weer een unieke en eigenzinnige twist. Dit resulteert in unieke schoenencollecties die gericht is op een actieve levensstijl van de gebruiker.

Refresh stelt zichzelf voor de uitdaging om geen dierlijke componenten te gebruiken bij de productie van kleding en schoeisel. Ook probeert het label grondstoffen te besparen door de schoenen in gerecyclede dozen te verpakken. Daarmee sparen ze tot 90% water en 50% energie uit, wordt afval tot een minimum beperkt en worden hulpbronnen zo min mogelijk gebruikt.

Een selectie van onze favorieten: