accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

Reebok Club C

Matchpoint voor deze iconische sneaker

Reebok Club C

In gesprek met Christoffel van 'TSOM'


Hey Christoffel, kun je iets vertellen over jezelf en 'TSOM'? 'TSOM' afkorting van The State of Mind, is een online lifestyle magazine voor mannen. Ons hoofddoel is om mannen te inspireren om het meeste uit het leven te halen. Op welk niveau dan ook, van entrepreneurs tot stijlkoningen tot mensen die gewoon lekker de wereld willen over vliegen om de mooiste plekken van de wereld te verkennen.

Klinkt goed! Het schijnt dat je een grote voorliefde hebt voor sneakers. Hoe is dit zo begonnen?
Al op jonge leeftijd raakte ik in de ban van dit fascinerende schoeisel. In mijn ogen zeggen sneakers veel over de persoon die ze draagt. Iets dat ik als kleine snuitered al door had. Je 'sneaker game' moet gewoon altijd on point zijn. Ik skateboardde altijd, waardoor mijn sneakers als kind nooit langer mee gingen dan twee maanden. Dan vielen ze uit elkaar van de gaten. Mijn ouders waren daar qua kosten natuurlijk absoluut niet blij mee, dus ging ik maar in een skatestore werken. En daar is het allemaal nog veel erger geworden. Ik had mijn eerste eigen geld en kon als eerste de dozen open trekken met de nieuwe sneakers die binnen kwamen. Geen goede combi-. Ik heb nog steeds dozen met ongedragen sneakers uit die tijd staan.

De Reebok Club C(hampion) is voor het eerst gelanceerd in 1985 en is anno 2017 sterker terug dan ooit. Wat zijn jouw ervaringen met deze classic schoen?
Ik kan enkel stellen: de Club C is tijdloos. Iedereen moet daar gewoon een setje van in zijn garderobe hebben. Of ik nou een business meeting heb of met mijn vrienden hang, deze sneaker past onder elke outfit.

Voor de mensen die de Club C niet kennen, hoe zou jij dit model omschrijven?
Clean en tijdloos. Meer woorden zijn er niet nodig.

Waarom is de Reebok Club C volgens jou een uniek model van Reebok?
Als mensen het over Reebok sneakers hebben bedoelen ze 9 van de 10 keer het Club C model. Elk merk heeft zo zijn classic en dat is bij Reebok de Club C.

Wat is jouw favoriete colorway?
All White. Altijd. Al draag ik op één van de foto’s ook een beige (Sand Stone) kleur. Die kleur zit dicht tegen wit aan, maar heeft net een iets bijzondere touch. Ook wel heel lekker.

Hoe combineer je deze sneakers het liefst?
Precies zoals op de foto's. Zwarte jeans, wit shirt, witte sneakers. Ik probeer zoveel mogelijk kleur te vermijden op af en toe een kleine touch na. Keep it clean, keep it simpel. Maar zorg dat de items die je draagt wel sprekend zijn.