Populaire filters
110 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Racoon staat voor onvergetelijke avonturen en rode blosjes

Dit hippe Deense merk ontwerpt sinds 2004 high-end outdoor kinderkleding. In de wereld van Racoon bestaan geen regels en geen angsten. ‘Dat kan niet’ bestaat niet. Het merk staat gelijk aan energie, avontuur, je haar door de war en rode wangen.

Heeft dit iets te maken met schattige wasbeertjes?

Wasberen zijn flexibel en voelen zich thuis in allerlei weersomstandigheden en situaties. Het zijn donzige, schattige boefjes die ook hun mannetje (of vrouwtje) kunnen staan. Net als kinderen in een Racoon-outfit eigenlijk. De merknaam is dus (heel terecht) afgeleid van ‘wasbeer’.

Wij zijn fan van de jassen die niet alleen cool zijn, maar ook functioneel. Een vleugje urban maakt de designs helemaal compleet. Het merk is keer op keer net zo inventief en verrassend als kinderen kunnen zijn. O, en hadden we nieuwsgierig al genoemd? Het merk is, net als een kind, constant op onderzoek om de best mogelijke producten te ontwerpen.

Zo kies je een geschikte jas voor tijdens het volgende avontuur

Als er een middag in de speeltuin, zandkastelen bouwen op het strand of een wandeling door het bos op de planning staat, wil je wel dat je kleine goed beschermd verschijnt. En dat hij of zij zich prettig voelt. Gelukkig heeft Racoon zowel softshell als hardshell jassen voor alle gelegenheden. Maar wat is het verschil nu eigenlijk?

Een softshell jas bestaat uit een stevige buiten- en een warme binnenlaag en is een goede keus voor klimmen, rennen, springen en fietsen. Een klein buitje kan ‘ie wel aan. Hardshell jassen zijn bestand tegen veel meer nattigheid. Die hebben echter geen warme voering, dus kun je er een lekkere fleecetrui bij zoeken. Ga je iets écht uitdagends doen? Kies dan voor een volledig skipak.

De perfecte outdoor-outfit betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over kou en wind wanneer je kroost eropuit is.

Sterren, stippen, strepen en bungelende wasbeerstaarten

Ben je klaar voor iets nieuws? Racoons jassen zitten vol subtiele (maar o zo leuke) details. We waren al weg van de effen jassen, maar op de sterren, strepen en stippen werden we op slag verliefd. En er is altijd één ster die eruit springt. Het allerleukst: elke design is voorzien van een ritstrekker met wasbeerstaart-patroon. Snoe-zig.

Zodra jij je perfecte jas hebt gevonden, ga je door weer en wind. Pas maar op wereld: Racoon-kinderen zijn klaar voor nieuwe ontdekkingen.