Designerkleding voor heren

Populaire filters
4.712 items weergegeven

Je hebt je eigen uitgesproken gevoel voor stijl en met exclusieve mode til je die nog een niveau hoger. Of je nu overdag op kantoor werkt en 's avonds een bezoek brengt aan het stadion, in de juiste outfit kun je overal naartoe. Hoogwaardige materialen en een perfecte snit passen bij elke gelegenheid, als de stijl maar klopt. Hier zeggen we: Designermode voor heren is een investering die het leven elke dag eenvoudiger maakt!

Sportieve update van je kantoorlook

Heb je een belangrijke zakelijke meeting, maar wil je daarna direct door naar een barbecue met je vrienden? Trek 's ochtends dan een lange chino aan, waarmee je er net zo stijlvol uitziet als in een pantalon. Combineer dit met een T-shirt, een exclusieve jumper en zwarte designersneakers. Voor een echte urban look maak je de outfit compleet met een baseball cap van een luxe merk die je na je werk opzet. Met de klep naar voren volg je de trend en houd je de zon uit je ogen. Professionals combineren modieuze headwear ook met een pak. Tip: Koop een kleine backpack. Handige extra vakken zitten aan de binnen- in plaats van de buitenkant. Een sportieve look voor de stad.

Ontspannen elegantie met exclusieve herenkleding

Laat zien dat jij met jouw stijl alles en iedereen aankunt. Maak je stijlvolle Italiaanse pak af met leren derby schoenen. Combineer dit met een shirt met een subtiel motiefje. Ten slotte heb je nog een zijden das nodig die je stijlvolle look helemaal afmaakt voordat je in je Porsche stapt. Natuurlijk gaat je luxe zwarte Saffiano-tas mee. Klaar om indruk te maken? Kies dan nu je designeroutfit.

Bekende premium merken: