accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Premium artikelen voor dames

Zie nieuwe items van dit merk in je tijdlijn
+ Opgeslagen! Je krijgt nu nieuwe items van dit merk te zien in je tijdlijn
Merk
m
Kleur
10705 artikelen

Premium voor dames

Het is nooit too much!

Van catwalk, naar sidewalk

Wij als nuchtere Nederlanders, vinden zaken al snel overdreven of ‘too much’! Maar wij raden aan –hoe cliché ook- om gewoon te dragen waar jij zin in hebt! Of je nu één item kiest die de ‘eyecatcher’ van jouw look wordt, of een prachtige creatie mixed & matched van een paar exlusieve stukken. Maak het af met een tikkeltje elegantie, een stukje flair en je bent klaar om te gaan!

Omdat Haute Couture helaas enkel is weggelegd voor de ‘rich & famous’ of royalty, zouden wij het voornamelijk ‘moeten’ doen met de prêt-à-porter (letterlijk vertaald: klaar om te dragen) collecties van de grote modehuizen. Echter zijn wij ervan overtuigd dat onze Premium items menig mode-hart sneller doen kloppen. Daarnaast staat Premium niet alleen voor exclusiviteit, extravagantie en luxe. Maar ook voor kwaliteit. Doordat de items met zorg zijn ontworpen en gemaakt, kun je ervan op aan dat je een lange verbintenis aan gaat met jouw modestuk. Daarnaast bieden Premium items net even dat beetje meer: zo geven Premium zonnebrillen jouw ogen de extra bescherming die ze verdienen, omarmt Premium badmode net iets beter om jouw lichaam en zijn Premium pumps extra lief voor jouw voeten.(en psst……Premium lingerie van La Perla, DKNY Intimates of ondergoed speciaal ontworpen door Heidi Klum laat jouw lichaam nóg beter uitkomen!)

“I like my money right there where I can see it, in my closet” – Carrie Bradshaw

Heb je een nieuwe baan? Wat is er dan gaver om op jouw eerste dag te verschijnen met een nieuwe designertas? Grote bruiloft in het vooruitzicht? Pak jouw moment en straal (uiteraard naast de bruid!) in een prachtige creatie van Tiger of Sweden of Lauren Ralph Lauren. Staat er een belangrijk event in jouw agenda? En herken jij ook de angst van het tegenkomen van een zogenoemde ‘fashion-twin’ op zo’n festiviteit? Kies dan een exclusieve blouse van Needle & Thread of HUGO met een stel torenhoge pumps van Rachel Zoe of Versus Vercase en je weet zeker dat niemand om jou heen kan!

“People will stare, make it worth their while”