Catalogus van Pons Quintana

Filter (1)

32 items weergegeven

Toral’s elegante schoenen hebben een stoer soort sexappeal in sierlijke en gestroomlijnde silhouetten. Het luxe leer glanst je tegemoet net als de studs en strass-stenen, van enkel ornament tot volledig beeld. Subtiele metalen stijlelementen in neuzen en hakken getuigen van een formidabel oog voor detail. Metallic mag als ultieme blikvanger overal bij.

Toral is avantgarde schoendesign op een klassieke leest

Je stapt in de klassieke pumps alsof een prins het glazen muiltje aan je voeten schuift. De sierlijke ranke hak sluit naadloos aan op de elegante lage welving van de schoen over je wreef. Draag ze met blote benen, zo lang het weer dit toelaat, net als de met bont gevoerde loafers. Beiden passen in een simpel en sexy beeld in combinatie met strakke jeans. Of denk aan urban chique met een glanzende pantalon, blouse en trenchcoat.

Studs en straps in de cowboy comeback

De comeback van de cowboy vier je met korte laarzen, met gespen, zilver studs of geborduurde details. Draag ze op een cool urban manier met pittige zwarte pantalons, een getailleerde blouse en blazer met wat strengere lijnen. Contrast vind je in combinatie met een glimmende retro trainingsbroek en een klassieke camel coat, of onder een romantische chiffon jurk. Een geniale zet zijn de afneembare straps met studs. Je hebt hiermee meteen twee paar laarzen in een.