accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Playsuit

Speel met stijlen in een playsuit

Wat is een playsuit? Een playsuit wordt vaak verward met een jumpsuit. Het grote verschil tussen een playsuit en jumpsuit zit hem in de lengte. Een playsuit heeft korte broekspijpen en komt daardoor meestal tot ergens boven de knie. Een jumpsuit heeft lange broekspijpen en komt onder de knie uit. Lees hier meer over dit modieuze pakje!

Playsuits

Playsuit

Pak uit met een leuk onepiece-pakje


Op zoek naar een item dat je in twee seconden aantrekt en waarmee je er instant adorable uitziet? Daar is de playsuit! Deze verkorte jumpsuit heeft de afgelopen tijd de wereld veroverd en dat verbaast ons niks. Het ultieme speelpakje is namelijk niet alleen super cute, sexy en comfy, hij is ook multi-inzetbaar. Draag je playsuit met een paar canvas gympen voor een laid-back look. Of maak 'm lekker chic met een paar killer heels. Dit fijne speelpakje draag je overdag naar het strand met slippers, of om je festival look mee te creëren - en dan zonder gevaar van opwaaiende rokjes. Maar ook 's avonds is dit speelse pakje een absolute must-have.

Bohemian chic of lekker laid-back met de playsuit


In de online shop zie je de playsuit in vele verschijningen. Van wijdvallende varianten tot denim exemplaren, en van pakjes met een chique bloemenprint tot casual jersey items in een effen kleur. We hebben playsuits met een high waist, met lange mouwen, ultrakorte pijpjes, in stylish black&white en zelfs volledig van kant. Stuk voor stuk items met een relaxed fit en fashionable look. Maak je outfit lekker Bohemian met een grote zomerhoed en een paar leren flipflops en waan je op Ibiza. En met een paar high heels is de verkorte versie van de jumpsuit een geweldig alternatief voor de party dress. Kortom: kijk in de online shop naar het ultieme multi-purpose kledingstuk en pick out your playsuit!