accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

Zalando opent pop-up store in Amsterdam

Persbericht PDF Download (284 KB)


Europese webshop Zalando opent in oktober de deuren van haar allereerste Nederlandse pop-up store in de Kalverstraat te Amsterdam. De tijdelijke winkel wordt op 1 oktober feestelijk geopend voor pers, hierna kunnen consumenten er tot en met zondag 6 oktober terecht voor de nodige inspiratie op het gebied van mode en trends.


In deze tijdelijke winkel wil Zalando de aandacht vestigen op haar nieuwe najaarscollecties en uitgebreide assortiment. Het inspireren en informeren van de consument staat daarbij voorop. Elke dag zijn er verschillende leden van het Zalando Nederland team aanwezig om het online shopping concept uit te leggen en alle mogelijke vragen te beantwoorden. Myrna Walsarie, Country Manager Zalando Nederland: “Ondanks dat onze naamsbekendheid in Nederland groot is, zijn veel mensen nog niet op de hoogte van ons aanbod aan merken en onze service. Wij staan voor fashion voor iedereen en de pop-up store is een middel om deze boodschap kracht bij te zetten. Ook de mensen die nog twijfelen over online winkelen geven we graag uitleg.”


Elke dag wisselend programma

Elke dag worden er in de pop-up store verschillende activiteiten georganiseerd voor consumenten. Zo kan men op woensdag en donderdag een kijkje nemen in het G-Star RAW Tailored Atelier. Hier geven we tien mensen de kans om met behulp van een RAW Tailor een unieke Red Listing denim te customisen. Op vrijdag en zaterdag zijn de Stylehunters van magazine Grazia aanwezig in de pop up store, zij zijn op zoek naar het nieuwe gezicht van Zalando. Op zondag sluiten de stylisten van modelabel ByDanie de week af met een gratis stylingadvies voor alle geïnteresseerde klanten. Daarnaast worden er elke dag prijzen weggeven in de pop-up store. Deze winacties hebben een sterke online component en zullen vooral via het Facebook en Twitter kanaal van Zalando Nederland lopen.


Openingstijden en meer informatie

De Zalando pop-up store is van woensdag 2 oktober tot zaterdag 5 oktober geopend van 10:00 tot 18:00. Op donderdag 3 oktober is de winkel geopend van 10:00 tot 21:00 en op zondag 6 oktober van 12:00 tot 18:00.

Over Zalando

Zalando (https://corporate.zalando.com) is een toonaangevende pure play online fashion shop in Europa voor vrouwen, mannen en kinderen. Wij bieden onze klanten op één plek een praktische shopervaring met een uitgebreid aanbod aan fashion: schoenen, kleding en accessoires. Dit wordt aangeboden met gratis verzending en retour. Ons assortiment van meer dan 1.500 internationale merken bestaat uit wereldwijde populaire, fast fashion en lokale merken, aangevuld met artikelen van onze private labels. Ons lokale aanbod richt zich op de verschillende voorkeuren van onze klanten in elk van de 15 Europese markten waar we leveren: Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Spanje, Zweden, Zwitserland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Ons logistieke netwerk met drie centraal gelegen distributiecentra in Duitsland laat ons toe om onze klanten in heel Europa efficiënt te bedienen. Wij geloven dat wij met onze integratie van mode, bedrijfsprocessen en online technologie een overtuigend aanbod kunnen bieden aan zowel onze klanten als partners. Zalando´s websites hebben meer dan 100 miljoen bezoekers per maand waarvan, in het vierde kwartaal van 2014, 48 procent de online retailer via mobiele apparaten bereikte. Dit resulteerde in 15 miljoen actieve klanten aan het einde van het kwartaal.

Contact

Judith Surusiay
PR Manager Nederland
Tel: +49 (0) 176 12759719
E-Mail: judith.surusiay@zalando.nl

Zalando logo

Zalando.nl is een dienst van Zalando SE (Europese Vennootschap)

Zalando SE (Europese Vennootschap)
Tamara-Danz Str. 1, 10243 Berlin, Germany
Zalando SE (Europese Vennootschap) is ingeschreven in het handelsregister van Berlijn.
Handelsregisternummer: HRB 154823 B
BTW-Nr. 37/125/21423
USt-ID-Nr. DE 260543043
Wettelijk vertegenwoordigers: Robert Gentz, David Schneider en Rubin Ritter
Voorzitter van de Raad van Bestuur: Lothar Lanz

Contact