Heren
Kinderen

Catalogus van Paul’s Boutique

Merk
Prijs

1 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Paul's Boutique is een hip en jong merk dat sinds enige tijd de modewereld veroverd heeft. In 2002 opende de Engelse Paul Slade een winkel in Notting Hill te Londen. Hier verkocht hij zijn eigen ontworpen kleding en accessoires en tegenwoordig is Paul's Boutique een internationaal succes! Over de hele wereld kun je Paul's Boutique kopen; het trendy merk is dan ook overal zeer geliefd.


"Stoere en kleurrijke eyecatchers"

De accessoires van Paul's Boutique kunnen eenvoudig worden gecombineerd met je outfit en zijn van hoge kwaliteit. Ze gaan extra lang mee en zijn geschikt voor allerlei soorten gelegenheden. Paul's Boutique wordt geïnspireerd door de hiphopcultuur van New York uit de jaren tachtig maar kijkt bijvoorbeeld ook naar opkomende modelanden als Japan. Alle accessoires van Paul's Boutique zijn handgemaakt; daarbij wordt er goed gelet op details, kleur en materiaal. Je kunt kiezen uit grafische prints en felle kleuren maar er zitten ook een aantal prachtige klassieke stukken tussen.


"Overal waar je gaat een fashionable look"

Paul's Boutique zie je veel terug in de bekende modetijdschriften en zie je ook regelmatig verschijnen op fashionblogs. Pippa Middleton (het zusje van prinses Kate van Engeland) is ook fan van Paul's Boutique! Het merk is erg van deze tijd en houdt rekening met de laatste modetrends. De accessoires van 'aul's Boutique zijn niet alleen erg mooi maar ook nog eens reuze praktisch! Paul?s Boutique mag niet ontbreken in de kast van de modebewuste vrouw van nu. Je laat een verpletterende indruk achter!

Geen verzend- en retourkosten

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Wij wensen je veel plezier met je bestelling van Zalando!

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.