Paul Frank

Vrolijk, sportief én fashionable met Paul Frank. Met de casual sporty kinderkleding van dit merk zorg jij ervoor dat je kids helemaal lekker in hun vel zitten. De vrolijke aap die het merk typeert, ontbreekt op geen enkel item. Helemaal herkenbaar dus! En we kunnen je garanderen: deze happy monkey tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Super easy looks creëren

T-shirts, sweaters en trainingsbroeken: de meest voorkomende items die je bij Paul Frank vindt. Maar wist je dat er meer is dan dat? Wat dacht je van jumpsuits en shorts – om de looks van je kids eens een totaal andere uitstraling te geven. Combineer de shorts van het vrolijke merk super easy met een basic katoenen shirt en een paar sandalen. De ultieme zomerse look! Koud buiten? Kies dan voor een sweatshirt met de vrolijke aap erop en draag daaronder een spijkerbroek en sportieve sneakers. Om de look extra stoer te maken draag je er een cap bij!

Comfy én fashionable: de beste combi!

Wat het beste is aan Paul Frank? Daar hoeven we niet lang over na te denken: dat de kledingstukken zo comfy zijn! Als je eens een superzachte trui van het merk aangetrokken hebt, wil je ‘m het liefst nooit meer uitdoen. Het merk werkt met 100% katoen – en dat voel je. Maar saai worden de kledingstukken daarvan niet. Thanks to het aapje, de opvallende kleuren en de vrolijke patronen die je in de Paul Frank kleding vindt! Patches, stippen en teksten: het kan niet gek genoeg. And that’s the way we like it! Want je kids doen niets liever dan eruit springen. In de kleding van Paul Frank zullen ze zich dan ook helemaal happy voelen!