accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Partnerprogramma

Het Zalando Partner Programma
Om ons assortiment voor onze klanten nog aantrekkelijker te maken, werkt Zalando samen met gekwalificeerde partners die hun artikelen in de categorieën schoenen, kleding, accessoires en sport op Zalando.nl aanbieden. Het Partner Programma heeft als doel het assortiment van Zalando uit te breiden met merken die een toegevoegde waarde leveren aan en aansluiten op imago en de assortimentsstrategie van Zalando. Dit kunnen merken zijn die Zalando momenteel nog niet aanbiedt maar ook merken die al worden aangeboden en door het Partner Programma een uitgebreider assortiment kunnen aanbieden.

Selectiecriteria
We selecteren onze partners zeer zorgvuldig. Hierbij staat het aanbieden van een excellente winkelervaring aan onze klanten centraal. Om deel te kunnen nemen aan het partner programma dient u als partner te voldoen aan onderstaande criteria:

  • Levering naar de klant in eigen beheer
  • In bezit van een bestaande webshop
  • Aansluiting bij het Partner Programma is alleen mogelijk met artikelen in de volgende categorieën: kleding, schoenen, sports, accessoires en wonen (artikelen uit andere categorieën worden niet opgenomen)

Tevens is het belangrijk dat u dezelfde servicevoorwaarden aanbiedt als Zalando, dus:

  • Gratis verzending- en retour
  • 100-dagen retourrecht
  • Verzending met PostNL

Waarom partner worden van Zalando?
Het Partner Programma geeft u de mogelijkheid om via zalando.nl uw merk aan te bieden in Nederland. Door het grote aanbod schoenen, kleding, accessoires en sport, spreken wij een brede doelgroep aan van jong tot oud.

Interesse?
Bent u een retailer of leverancier met een eigen webshop, voldoet u aan alle bovenstaande selectiecriteria en heeft u interesse om deel te nemen aan het Zalando Partner Programma? Stuur dan een e-mail met meer informatie over uw merk(en) naar: partner.programma@zalando.nl. Inkoop verzoeken zullen niet in behandeling worden genomen.