Filter1

Triumph
Zalando Outlet

311 items weergegeven

Als generaties lang staat Triumph voor lingerie van grote kwaliteit. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale speler met enorm grote vaste schare enthousiaste draagsters. Zij kennen allemaal het gevoel van fijn ondergoed, dat zit als gegoten, voelt als een tweede huid en niet aftekent onder de kleding. Ooit begon dit merk in een schuurtje en maakte met baleinen de corsetten die toen gedragen werden. Een wereld van verschil als je kijkt naar de lingerie van tegenwoordig. Ja, er is ook ondergoed dat steun biedt op die plaatsen waar dat eventueel nodig is, maar dankzij de moderne technieken kunnen vrouwen gewoon blijven ademen en ervaren ze geen hinder van deze corrigerende lingerie. Triumph brengt vernieuwende lingerie waar het de draagbaarheid en het comfort betreft. Tegenwoordig besteedt het merk ook steeds meer aandacht aan het design en zijn verleidelijke setjes te koop en sexy corsetjes, waarbij het comfort altijd overeind blijft als basis is. In Triumph outlet ondergoed worden de vrouwelijke vormen op een voordelige manier geaccentueerd en de minder geslaagde gedeelten voor het oog verdoezeld.

Stijlvolle en fraaie lingerie!

Precies wat iedere vrouw zich wenst! Je hoeft je in de kleedkamer van de sportschool niet te schamen voor je lingerie als je Triumph draagt, wat deze onderkleding ziet er smart uit. Niet alleen zijn er mooi kleuren, ook de modellen zijn stijlvol en fraai. De kwaliteit van Triumph outlet is en blijft geweldig. De lingerie wordt zorgvuldig in elkaar gezet en gaat dan ook lang mee. Het merk maakt gebruik van de nieuwste materialen en technieken en blijft zich daarin ook steeds vernieuwen. Zo kan het zijn dat meerdere generaties met evenveel plezier een BH, broekje, slips of nog een ander stuk lingerie van Triumph dragen en zich allemaal goed bediend voelen door dit merk. Natuurlijk hangt aan kwaliteit een prijskaartje, maar in het geval van Triumph outlet valt dat reuze mee. Dit is geen fancy merk waar je voor frivoliteiten een heleboel extra betaalt. Maar wat het nog leuker maakt is dat je een gedeelte van de Triumph collecte nu extra voordelig kunt aanschaffen in de Triumph outlet

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Wij helpen je graag bij al je vragen op ons gratis servicenummer 0800 020 11 38 of via een E-mail: service@zalando.nl.