Alle

Zalando outlet van Suit

Filter (1)

27 items weergegeven

Suit is een geweldig Scandinavisch merk met kleding voor zowel mannen als vrouwen. De stijl is klassiek maar toch jong en bewegelijk. Het merk is in 2004 opgericht en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. Inmiddels is het merk een internationaal succes en dat is ook geen wonder want de kleding is zeer draagbaar, goed van kwaliteit en vooral ook heel leuk. Suit outlet richt zich op de moderne man en vrouw die midden in het leven staan, druk zijn met baan en kinderen maar ook tijd hebben voor plezier en leuke dingen. Deze mensen weten wat ze willen en stellen hoge eisen aan hun kleding. Ze houden van een actief leven vol plezier maar ze hebben ook hun verplichtingen en leven het leven dus voluit. Het is die levenslust die Suit outlet uitstraalt in alle onderdelen van de collectie. Comfort is een belangrijk aspect en dat komt het beste tot uitdrukking in de vele heerlijke vesten en truien van dit merk. Ook zijn er prettig draagbare pakken en voor de vrouwen fijne jurken. Verder vindt Suit het belangrijk om mee te gaan met de trends, zonder hierin te overdrijven.

Goede kwaliteit en duurzaamheid

Het merk weet uitstekend het midden te vinden tussen klassiek en hip en spreekt hiermee een groot publiek aan. Dankzij de goede kwaliteit en duurzaamheid van dit merk heb je lang plezier van deze kleding. Bijkomend voordeel is dat de stijl zodanig is dat je de kleding bij veel gelegenheden kunt dragen, zowel zakelijk als informeel, in je vrije tijd. Suit outlet heeft een mooie collectie die bestaat uit broeken, jassen, vesten en mooie jurken. Een deel van de collectie is nu ook in de Suit outlet verkrijgbaar. Dit betekent dat je deze leuke mode voor een extra aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. Ga maar eens een kijkje nemen in de outlet en je zult ongetwijfeld iets leuks vinden wat jou aanspreekt. Wacht dan niet te lang met het plaatsen van je bestelling want de voorraad is beperkt. Profiteer dus snel van het voordeel en schaf jezelf één of meer leuke kledingstukken aan van dit fijne Scandinavische merk. Je zult er lang plezier van hebben en vast en zeker nog eens terugkomen voor meer!

Profiteer van de voordelen

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Onze klantenservice is bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38