Alle

Outlet van Patagonia

Merk
Prijs
22
22
266
266

44 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1
Pantalon - mogul blue T-shirt print - gravel heather BETTER - Fleece jack - stonewash EL CAP - T-shirt print - drifter grey NANO PUFF - Outdoorjas - black T-shirt print - navy blue VENGA ROCK - Pantalon - forge grey ROCK - Pantalon - ink black FIONA - Gewatteerde jas - dark currant VENGA ROCK - Pantalon - nouveau green ADZE - Softshelljas - grecian blue LEVITATION - Softshelljas - galah green Outdoorjas - baby blue CITY - Parka - rivermouth/ink black CLOUD RIDGE - Outdoorjas - carve coral DOWNTOWN - Gewatteerde jas - tempest purple NANO PUFF - Outdoorjas - galah green DOWNTOWN - Gewatteerde jas - mogul blue HYBRID - Softshelljas - nouveau green RAINSHADOW - Outdoorjas - craft pink

Sportieve kleding voor alle weersomstandigheden, schoenen die tegen een stootje kunnen en de uitrusting die je nodig hebt voor een tocht door de bergen. Dat zijn de zaken die je kunt verwachten van Patagonia. Sporters, met name outdoor sporters, kennen Patagonia al dertig jaar als milieuvriendelijk merk, dat alles biedt voor wie de elementen moet trotseren en dat ongemotoriseerd doet. Het begon allemaal met materiaal en kleding voor klimmers maar inmiddels kunnen ook skiërs, snowboarders en watersporters bij dit merk terecht. Patagonia is een milieubewuste organisatie en gebruikt zoveel mogelijk gerecyclede materialen. Functionaliteit en eenvoud staan bij Patagonia voorop, evenals de band tussen mens en natuur. Ben jij ook een liefhebber van natuur en van buitensport? Neem dan beslist een kijkje bij het grote vrijetijds- en outdoormerk Patagonia. Of je nu zoekt naar bergschoenen, kleding of accessoires, het aanbod is enorm.

Patagonia, stijlvolle en sportieve outdoor kleding

Dit soort kleding en uitrusting van hoge kwaliteit is niet goedkoop maar een deel van de collectie kun je nu tegen een veel lagere prijs aanschaffen in de Patagonia outlet. Zo kun je voor minder geld toch gebruik maken van de producten van Patagonia en zo je outdoor beleving optimaliseren. Patagonia is een label voor positieve mensen met een hart voor de natuur en een zucht naar avontuur. Veel ecologisch bewuste sporters zijn al jaren groot fan van dit merk en willen niets anders meer. En dat is geen wonder als je kijkt naar de kwaliteit én de filosofie van dit merk. Maak je keuze uit het ruime aanbod en kies de artikelen en kleding die bij jou passen. Patagonia richt zich op mensen die houden van de natuur maar geen concessies willen doen aan kwaliteit en veiligheid. Voel jij je hierdoor ook aangesproken? Dan is Patagonia zeker iets voor jou en dankzij de Patagonia outlet is veel van de collectie van dit merk nu ook nog eens prima betaalbaar. Behalve functioneel en degelijk is de kleding van dit merk ook mooi om te zien. Een prettige bijkomstigheid, want het oog wil ook wat! Ga snel eens kijken of er iets van je gading bij zit.