Filter1

Mammut
Zalando Outlet

109 items weergegeven

Goed voorbereid en beschermd de bergen in! Dat is wat Mammut al vele jaren biedt. Dit merk is Zwitserland op zijn best. Het merk Mammut is zelfs een van de oudste buitensportmerken en het bestaat dan ook al anderhalve eeuw. Een schat aan ervaring ligt dan ook ten grondslag aan het succes van de schoenen, rugzakken en andere artikelen van het merk dat, toepasselijk, een mammoet als logo heeft. Natuurlijk is Mammut in de loop der jaren niet hetzelfde gebleven. Constante innovatie en technische ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat Mammut up to date is en steeds de nieuwste en beste materialen levert. Met een uitrusting van Mammut ben je verzekerd van een degelijke uitrusting, veilig en betrouwbaar, hoe ruig het terrein ook wordt. Voor welke sporten de proucten van Mammut ook worden gebruikt, zoals bergsport, wintersport, en hiking, dit merk heeft de juiste schoenen, die speciaal voor deze sporten zijn ontwikkeld.

Mammut outlet - Mammut producten tegen gunstige prijzen!

Behalve schoenen bestaat een uitrusting van Mammut uit een rugzak en talloze hulpmiddelen, al naar gelang de omstandigheden hierom vragen. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdlamp, die verstelbaar is en zo voor veiligheid zorgt van alpinisten in het donker. Maar je kunt bij Mammut ook terecht voor handige schouder- en polstassen, verlichting die om de arm kan worden gedragen en portemonnees die speciaal zijn ontworpen voor tijdens een tocht. Kortom, met een uitrusting van Mammut ben je overal op voorbereid en kun je met vertrouwen op pad gaan. Het is dan ook niet voor niets dat dit merk al zolang meegaat in de wereld van alpinisten, hikers en andere buitensporters. Alleen door constante kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden heeft Mammut zolang aan de top kunnen blijven. Spreekt dit jou ook aan en wil je onderdelen van een uitrusting van Mammut aanschaffen? Ga dan ook eens kijken in de Mammut outlet. Je vindt daar artikelen van Mammut voor lagere prijzen dan gebruikelijk en dat is natuurlijk heel aantrekkelijk. Wie weet vind je daar nét die zaken die je nog nodig had. Maak dan snel je keuze en bestel direct, want in de outlet kunnen de aangeboden artikelen weleens snel uitverkocht zijn.

Je persoonlijke klantenservice

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.