Zalando Outlet

In onze Mama Licious outlet vind jij leuke modellen om te dragen nu je in verwachting bent van jullie kind. Zoals je van Mama Licious gewend bent, vind je ook nu een leuke variatie in soorten kleding. Zo zijn er de leuke T-shirts. Die kun je prima dragen onder een mooi vest. Of bij lekker warm weer natuurlijk gewoon los. Want omdat het een tijdje duurt voordat jullie kindje zich zal aandienen, kun je ook alvast rekening houden met de verschillende seizoenen waarin je buik nog dik zal zijn. Ook leuke longsleeves vind je terug in onze Mama Licious outlet. Kies een leuk kleurtje en toon trots jouw buik wanneer jij met je nieuwe longsleeves op stap gaat. En heb jij die mooie jurk op je scherm al eens goed bekeken? Dat is een heel vlot model. En hij heeft een leuke pasvorm. Bovendien zit een jurk van Mama Licious altijd heel lekker, vanwege de comfortabele stoffen die dit merk voor haar kleding gebruikt.

Kleding voor elke gelegenheid

Door de mooie kleuren en de goede kwaliteit kun je Mama Licious kleding overal dragen. Dus op je werk of in je vrije tijd, dit gaat allemaal prima. Maar ook als je bij iemand langs gaat of op een gezellig feestje, staan de ontwerpen van Mama Licious jou uitstekend. Natuurlijk zoek je ook naar een goed passende broek. In onze Mama Licious outlet zul je hiervoor ook probleemloos slagen. Je vind er een mooie slim fit jeans. Uiteraard met een aangepaste bovenkant, nu jouw buik wat meer ruimte nodig heeft dan anders. Of neem die mooie pantalon met wat rechtere pijpen. Ook een prima keus met uiteraard ook een extra brede elastische taille. Met de trendy ontwerpen uit onze Mama Licious outlet blijf jij tot op het laatst toe er goed uitzien. De mode van Mama Licious biedt jou doorlopend de mogelijkheid om een zelfbewust uiterlijk te kiezen. Geeft jou dat geen goed gevoel? Hip en goed gekleed met jouw dikke buik door de stad lopen. Dat houd jij vast wel een aantal maanden vol. En dan is daar jullie kind. Dat is toch hartstikke leuk!

Gratis klantenservice

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.