Sale bij Zalando

Populaire filters
868 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

In de Lyle Scott outlet vind je onder andere het verfijnde breigoed, waarmee dit merk staat voor kwaliteit, expertise en vakmanschap. Het groeide van een bescheiden wolspinnerij uit tot hofleverancier van Engelse Koningshuis. De grootste modehuizen ter wereld wisten de weg te vinden naar samenwerkingen met de meesters van het ambacht.

Lyle Scott outlet voor een Schots hoogstandje mode

In de Lyle & Scott outlet vind je de tijdloze items die Schots erfgoed combineren met sport en stijl. Naast het beroemde breiwerk in hoge kwaliteit katoen, gemixt met het zuiverste scheerwol, vind je er een breed aanbod van kleding en accessoires. Het Lyle Scott silhouet is slim fit, elegant en ingetogen. De kleuren van de hoogwaardige kleding stralen diepte en waardigheid uit. Alleen kleding van de beste kwaliteit, stelt zich zo bescheiden op. T-shirts met prettige prints hebben een dynamische en sportieve vibe. Zelfs de trainingsweaters hebben een elegante snit.

Aristocratische allure en sportieve souplesse in Lyle Scott outlet

Draag een Lyle Scott vest op een klassieke pantalon met een paar low top sneakers voor een cleane look. Ga van top tot teen in Lyle Scott sportstijl, met shorts, trainingspakken en hoodies. Match een gevoerde winterjas op een stevige design denim, en voeg een ruiger randje toe. Lyle Scott markeert zijn kleding met een kleine gouden adelaar. Het vertegenwoordigt toewijding en precisie. Wie Lyle Scott draagt zegt eigenlijk het