Kinderen
Alle

Outlet van Lafuma

Maat
Merk
Prijs
Kleur
Materiaal
Binnenvoering
2 artikelen
Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Lafuma is de expert in outdoorkleding, gericht op kleding en schoenen die een veeleisende functionaliteit combineren met goed doordacht en aansprekende vormgeving. Bij Lafuma outlet vind je alles wat je nodig hebt voor een survival weekend, kampeertrip of klimtocht. Van wandelschoenen tot kleding, handschoenen en tassen, Lafuma Outlet beschermt je tegen de elementen.

Voor de complete survival set: Lafuma Outlet

Het Franse merk Lafuma maakt sinds de oprichting in 1930 naam met baanbrekende kleding en accessoires voor alpinisten en trekkers. Lafuma verpakt hoogwaardige materialen, technologie en vooruitgang in kleding en accessoires die toegankelijk zijn. Simpel en zonder poespas selecteer je bij Lafuma Outlet de beste basis benodigdheden voor een gezonde buitenbeleving. Of je nu een skivakantie plant in de Franse Alpen of een fikse lange wandeling langs de Hollandse kusten, je kunt buiten blijven zolang je wilt. Met Lafuma houdt niets je tegen. Het biedt je alles, van water en winddichte gewatteerde jassen, high-performance handschoenen, weerbarstige weekend- en rugtassen, en niet te vergeten een paar stevige stappers.

Lafuma Outlet; outdoormode voor de goed uitgeruste reiziger

Wie onverschrokken zijn grenzen verlegt, shopt in deLafuma outlet. En wie geniet van het buitenleven wil al het natuurschoon graag behouden zien blijven. Om ervoor te zorgen dat de volgende generatie Lafuma liefhebbers de meest waanzinnige trektochten kan maken of van een perfecte piste kan snowboarden, zijn er de Lafuma producten met het Ecolife® label. Technologie en innovatie staan in dienst van jou, en van een duurzaam milieuprogramma. Dit garandeert een bewuste keuze voor low impact op het milieu, met maximale bescherming voor jou.